Neus Lloveras renova per quatre anys més la presidència de la FEGP

  En ple cor de l’Alt Penedès, l’actual presidenta de la Federació d’Empresaris del Gran Penedès, Neus Lloveras va ser escollida per unanimitat per renovar el mandat de liderar els empresaris de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf.

  En un acte emotiu Lloveras va destacar tres objectius del seu mandat. Per una banda, la projecció i la influència, voluntats que creu que s’han assolit amb escreix. Aquí s’inclou les tasques de lobby, de foment de la col·laboració entre socis i els serveis que requereixen els socis d’una associació, orientats segons la seva demanda. Va fer menció al gran volum de demandes del soci per ajudar a agilitzar tràmits administratius, alhora que una tasca de visibilitat i ajuda a les institucions i administracions quan es requereix la participació de l’empresariat.

  El segon objectiu és una de les demanades que més hi va haver en el procés participatiu de 2019, al qual també se’n va fer referència i on es deixava palesa la necessitat de canvi. Es va fer referència al moviment intern de la FEGP, en clau d’eficiència i transparència. Lloveras va remarcar la tasca de la tresorera actual Anna Cols i de l’equip tècnic de la Federació per assolir la fita. ”Tenim una associació més endreçada, una tresoreria al dia, i som ràpids en la gestió de pagaments”.

  El tercer eix és un dels motius pels quals Lloveras vol seguir quatre anys més , diu “Penso que encara hi ha camí a fer pel que fa a la participació i la col·laboració, aquí sí que la pandèmia ens va frenar i amb l’executiva tenim clar que ens hem de trobar més per generar més coneixement entre els associats”.

  En els pròxims quatre anys la tasca de la Federació se centrarà sobretot a seguir el camí emprès fins al moment, i a millorar la col·laboració entre els socis amb més activitat de networking. I des d’aquesta estabilitat i amb aquesta estructura assolida, créixer en massa social per ser més forts i tenir més poder de decisió en el territori.

  Diverses persones van agrair la tasca acomplerta durant el mandat i el to més emotiu de la vetllada va concloure amb una copa de cava al jardí de l’Hotel Boutique Font de la Canya.

  Ja és a la venda el número 142

   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu