La Xarxa de negocis Cambra arriba a Vilafranca del Penedès

    La Cambra de Comerç de Barcelona a l’Alt Penedès presenta aquest dijous la Xarxa de negocis Cambra a Vilafranca del Penedès. Una iniciativa territorial que té com a propòsit promoure les sinergies entre el teixit empresarial per cocrear i créixer de forma col·laborativa.

    La Xarxa de negocis Cambra es tracta d’una comunitat empresarial que cerca com a finalitat compartir oportunitats de negoci per crear aliances i establir ponts amb altres iniciatives de la zona, per així potenciar la seva rendibilitat i competitivitat al mercat. En concret, la proposta basa la seva activitat en trobades de reunió setmanals on els integrants de la Xarxa comparteixen idees i reptes tot configurant aliances en pro del desenvolupament empresarial.
    El projecte, que va iniciar-se el febrer del 2022, ja compta amb més de 160 empresaris i empresàries adherits que es distribueixen en els fins ara set grups de treball actiu entre les comarques del Barcelonès, el Baix Llobregat, el Maresme i el Vallès Oriental. De fet, fruit de l’activitat liderada per aquests equips, la Xarxa ha contribuït a generar negoci per valor de més d’1 milió d’euros, gràcies a l’establiment de més 500 iniciatives de negoci tancades en el marc del projecte.
    L'objectiu de la Xarxa de Negocis Cambra és que l’empresariat que s’hi adhereixi pugui incrementar fins a un 20% el seu negoci a l’any, segons l’activitat que representi. Per aquest motiu, els equips compten amb un seguit d’activitats promotores d’aliances entre els membres participants. En primer lloc, la xarxa compta amb reunions setmanals presencials d’una hora on els membres intercanviem negocis i col·laboren conjuntament. A més, la comunitat també disposa d’una aplicació mòbil, un entorn privat i exclusiu per als membres, per dinamitzar l’intercanvi de negocis. I finalment, i per crear sinergies amb altres membres del mateix sector d’altres xarxes territorials que les Cambres hagin posat en marxa, s’organitzaran esdeveniments sectorials.

    Ja és a la venda el número 142

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu