Avui comenta la 6a edició del Festival Jardins Terramar de Sitges amb Els Amics de les Arts i Sus

    La sisena edició del Festival Jardins Terramar de Sitges, que se celebra del 28 de juliol al 9 d’agost, arrenca avui amb el doble concert inaugural de Suu i Els Amics de les Arts.

    El primer cap de setmana el completen dissabte 29 Kraftwerk, pioners de la música electrònica, que faran un repàs als seus temes clàssics, en el que serà l’únic concert a Catalunya, i diumenge 30, Sara Baras, amb el seu espectacle de dansa i flamenc Alma. La bailaora de flamenc ha estat guardonada per l’organització amb la primera edició del Premi Nenúfar by Sala Joiers en reconeixement a la seva extraordinària trajectòria artística. L’1 d’agost, en el marc de la seva gira mundial “2000”, l’artista llatí del moment, Manuel Turizo, oferirà el seu únic concert a Catalunya, en el que serà un dels concerts que penjarà de manera imminent el cartell d’entrades exhaurides.

    La proposta més eclèctica en sis anys de trajectòria

    La resta dels artistes internacionals del cartell del festival són la cantautora francesa ZAZ (2 d’agost), així com els incombustibles Tom Jones (3 d’agost) i Zucchero Fornaciari (7 d’agost), que oferiran els seus únics concerts aquest estiu a Catalunya a l’escenari del Terramar. El 4 d’agost Malú oferirà la seva única data per terres catalanes de la gira “Mil Batallas Tour”, i el 5 d’agost, Niña Pastori, presentarà el seu nou treball “Camino”, amb totes les entrades exhaurides. De la seva banda, Blaumut (6 d’agost), celebrarà el seu desè aniversari, amb un exclusiu concert simfònic acompanyats per la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona. El 8 d’agost Fangoria -que torna per tercer cop al festival- compartirà en aquesta ocasió escenari amb les Nancys Rubias. El cantant i compositor Antonio Orozco clourà el festival el 9 d’agost en el marc de la seva nova gira “Mitad Antonio, mitad Orozco”.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu