El delivery augmenta a les ciutats costaneres de Catalunya

    El delivery augmenta les comandes en algunes ciutats costaneres de Catalunya. Així ho demostren les dades registrades l'any passat en la tecnològica Glovo: les comandes en l'app a Vilanova i la Geltrú, Calafell, Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar i Blanes es van incrementar un 130% el juliol i agost de 2022 respecte de la temporada d'hivern.

    No obstant això, el canvi d'estació no afecta els gustos dels usuaris: hamburgueses, pizza i menjar asiàtic continuen sent les favorites en comparació amb els mesos de febrer i març. Sí que hi ha canvis en el dia de la setmana en què més es demana menjar a domicili. El diumenge és l'opció més recurrent els mesos d'hivern, mentre que a l'estiu és més habitual els divendres.
    Els restaurants de la zona també es beneficien de l'arribada de l'estiu. Les opcions estrella dels usuaris de Glovo són Restaurant Pizzeria Giuseppe i Restaurant Óscar a Calafell; Kurz & Gut Vilanova, L'Acadèmia Burger i Espai de la Carme a Vilanova; i Champanillo Malgrat, Carpi Pizza i Paco's Pizza a Calella.

    Croquetes i Pollastre a l’ast: tendències en delivery
    Els productes locals continuen sent tendència durant aquest període. De fet, les croquetes i el pollastre a l’ast són dos dels productes més venuts pels restaurants de la zona en aquesta època de l'any. Així, els favorits dels usuaris de Glovo se serveixen a Bar Calafell i La Vermutería de la Mar a Calafell i Pollastre Bufó a Vilanova.

    Ja és a la venda el número 142

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu