La candidatura 'Un Pas Més' a la Cambra de Comerç de Barcelona es presenta a Vilafranca

    El Vinseum va acollir ahir a la tarda la presentació de la candidatura "Eines de País-Un Pas Més", que concorre a les eleccions a les 52 vocalies de la Cambra de Comerç de Barcelona, en la qual hi ha tres de les comarques de la Vegueria Penedès. Alguns dels seus integrants van presentar els seus objectius i el programa amb el qual concorreran als comicis, que tindran lloc del 15 al 19 de setembre de forma telemàtica i el dia 20 presencialment.

    El president de la delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona a l’Alt Penedès, Ramon Giró, va presentar el candidat  de les empreses del grup 7, Ignasi Tribó, en representació del sector de la fusta, el suro i altres manufactures, entre les quals les indústries de l’alimentació, les begudes i el tabac. Tribó va avançar alguns punts del programa, entre els quals la demanda de més inversió en infraestructures i d’un preu just per al raïm, la simplificació administrativa i plans de formació a les empreses per ajustar-se al perfil laboral que necessiten.

    Dels 52 membres de la candidatura, 23 repeteixen i hi ha 29 cares noves, la majoria responsables d’empreses de 9 treballadors o menys o autònoms. Toni Fitó, vicepresident en funcions de la Cambra de Comerç de Barcelona, destacava que “la nostra candidatura és la més representativa del teixit econòmic i productiu del territori”.

    També va detallar el procés de la votació, per al qual cal un certificat digital instal·lat a l’ordinador, entrar al web www.cambrabcn.cat, identificar-se i introduir un codi que es rebrà al mòbil abans d’emetre el vot. També va recordar que es pot tenir dret a més d’un vot, en funció del grup d’activitat. Finalment, va afirmar que el 2019 la candidatura 'Eines de País' va guanyar per “la força del territori” i es mostrava convençut que ho tornaran a fer, malgrat que es pugui produir un descens en la participació o en el nombre de vots a la candidatura per la diferència de la situació política actual respecte a la de les darreres eleccions.

    Ja és a la venda el número 142

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu