Sant Pere de Ribes obre la convocatòria per demanar subvencions al comerç local, autònoms i petites empreses

  L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha obert la convocatòria per demanar els ajuts adreçats al comerç local, autònoms i petites empreses.

  La finalitat d'aquestes subvencions és donar suport al comerç local, autònoms i empreses locals de nova creació i consolidades; fomentar i donar suport a l'emprenedoria per incentivar la creació de noves activitats econòmiques i llocs de treball al municipi amb inici d'activitat a partir de l'1 de gener de 2021 (aquest inclòs); potenciar la inversió en millores, innovació en activitats econòmiques locals creades abans de l'1 de gener de 2021; potenciar també la contractació laboral de persones a l'atur i millora de l'ocupació, i també de persones amb diversitat funcional; millorar l'accessibilitat dels establiments comercials, i incentivar la recollida selectiva als establiments comercials. 

  Les persones autònomes, els comerços i les petites empreses locals del municipi podran optar a la convocatòria de les 4 línies de subvencions destinades a finançar despeses desenvolupades durant el període establert en cada línia d'ajut (de l'1 de març de 2022 fins al 30 de març de 2023). Aquestes línies d'ajut són:

  1.    LÍNIA EMPRÈN (fins a 2.000 euros): ajuts a autònoms i empreses de nova creació de Sant Pere de Ribes, amb menys de 400 m2 i amb menys de 10 treballadors/res, amb inici d'activitat entre l'1 de gener de 2021 (aquest inclòs).

  2.    LÍNIA EMPRÈN PLUS (fins a 2.500 euros): ajuts a autònoms i empreses de nova creació de Sant Pere de Ribes, amb menys de 400 m2 i amb menys de 10 treballadors/res, amb inici d'activitat a partir de l'1 de gener de 2021 (aquest inclòs) i que hagin contractat almenys a una persona de l'atur amb data d'alta del contracte entre l'1 de març de 2022 i el 30 de març de 2023, o amb diversitat funcional amb durada del contracte de mínim d'un any.

  3.    LÍNIA EMPRESA (fins a 2.000 euros): Ajuts a autònoms i empreses de Sant Pere de Ribes que hagin tingut despeses per la millora i innovació, amb menys de 400 m2 i amb menys de 10 treballadors/res per a empreses donades d'alta abans de l'1 de gener de 2021. 

  4.    LÍNIA EMPRESA PLUS (fins a 2.500 euros): Ajuts a autònoms i empreses de Sant Pere de Ribes que hagin tingut despeses per la millora i innovació, amb menys de 400 m2 i amb menys de 10 treballadors/res per a empreses donades d'alta abans de l'1 de gener de 2021 i que hagin contractat almenys a una persona de l'atur amb data d'alta del contracte entre l'1 de març de 2022 i el 30 de març de 2023, o amb diversitat funcional amb durada del contracte de mínim d'un any.
   
  Les quatre línies d'ajuts són excloents. Una mateixa activitat econòmica només pot demanar una línia d'ajut.  

  Podeu consultar els requisits contemplats a les bases i la documentació a presentar a www.santperederibes.cat/municipi/empresa. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 10 d'octubre de 2023 o fins a exhaurir la dotació pressupostària.

  Ja és a la venda el número 142

   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu