Construir un Garraf més eficient

    Construïm un Garraf més eficient és el títol de la jornada professional que tractarà les tendències i els avenços en matèria d'habitatges i també pel que fa a immobles d'activitat econòmica. A més, el programa inclou la informació dels ajuts i les subvencions per a la millora de la sostenibilitat així com les polítiques locals d'estímul i incentiu.

    La jornada té un atractiu especial per a als professionals del sector i també per als gestors de comunitats de veïns. El subdirector general d'Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Josep Casas, clourà la sessió matinal al costat de l'alcaldessa, Rosa Fonoll.

    Per segona vegada, la jornada està organitzada per la delegació de l'Alt Penedès i el Garraf del Col·legi d'Arquitectura Tècnica de Barcelona; el Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials del Garraf i l’Alt Penedès; el Gremi de Constructors del Garraf i el Gremi d'Instal·ladors del Garraf. 

    La coordinació de l'acte és cosa de l'Agència de Desenvolupament del Garraf, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona i la col·laboració de l'Ajuntament de Cubelles.

    La 2a Jornada Tècnica d'Edificació i Rehabilitació Sostenibles compta amb el patrocini d'Edificacions Vilanova, Finques Ferrer, Finques Montané, Prot Energia i Serra Grup Immobiliari i la col·laboració d'AICAT Garraf.

    La inscripció és gratuïta i està oberta a tothom que en tingui interès. Cal confirmar assistència amb antelació (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

    Ja és a la venda el número 142

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu