L'Agència del Garraf promou el partenariat en R+D+I

  L'Agència de Desenvolupament del Garraf va convocar de nou els directius i directives de R+D+I de l'entorn. La trobada va tenir lloc dijous passat a la seu del campus de la UPC, a Vilanova i la Geltrú. La directora de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria, Marisa Zaragozá, ha obert la reunió en la què han participat representants d'una vintena d'empreses i membres d'alguns dels grups de recerca que estan vinculats al mateix campus.

  Promogudes per l'Agència de Desenvolupament del Garraf amb el suport de la Diputació de Barcelona, l'objectiu d'aquestes sessions de treball és propiciar el coneixement de recursos tecnològics i de suport a la innovació per tal que les companyies i les institucions del territori puguin emprendre iniciatives en clau de partenariat i projectes de cooperació en recerca i desenvolupament. A banda, les trobades afavoreixen el contacte i l'intercanvi entre els directius i directives.

  El focus d'aquesta darrera reunió s'ha posat en les línies de treball que porten a terme grups com el CDAL, Centre de Disseny d'Aliatges Lleugers i Tractaments de Superfície; SARTI, Centre de Desenvolupament de Sistemes d'Adquisició Remota i Tractament de la Informació; LAB, Laboratori d'Aplicacions Bioacústiques; CETpD, Centre d'Estudis Tecnològics per a l'Atenció a la Dependència i la Vida Autònoma; TOC, i GAECEQS, Grup de Recerca en Accionaments Electromecànics, Conversió de l'Energia i Qualitat del Subministrament.

  La tasca que porten a terme aquestes unitats i els seus equips d'investigadors reforça la imatge d'una comarca cada vegada més atractiva i de major interès per als professionals de la innovació i també per a la nova economia basada en coneixement i transferència tecnològica.

  Les convocatòries del grup de R+D+I també compten amb la participació de la direcció de Neàpolis i la delegada al Garraf de l'agència catalana ACCIÓ.

  Ja és a la venda el número 143


   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu