Ametller Origen segueix innovant en la seva gamma plant-based i elabora plats exclusius i llestos per menjar amb Heura

    En línia amb la seva estratègia d’innovació i amb l’objectiu de seguir donant resposta a la demanda dels consumidors, Ametller Origen i Heura han desenvolupat cinc plats preparats llestos per consumir. Es tracta de cinc receptes de tota la vida, però amb Heura com a ingredient principal: unes mandonguilles d’Heura a la jardinera, un suquet de peix Heura amb patates i pèsols, un fricandó d’Heura amb albergínia, un estofat d’Heura al vi amb puré de patata i pastanaga i un saltat de mongeta tendra amb Heura i salsa teriyaki.

    Aquestes noves referències són exclusives d’Ametller Origen, és a dir, els consumidors només les poden trobar a les botigues de la companyia d’alimentació. “Seguim apostant per oferir nous productes plant-based i, en aquest cas, ho fem amb opcions de consum ràpid, és a dir, plats preparats veggies de qualitat, saborosos i llestos per consumir”, explica el conseller delegat i cofundador d’Ametller Origen, Josep Ametller. Els plats preparats són una de les categories clau d’Ametller Origen, amb una quota de mercat del 7%. El tret diferencial d’aquests plats és que estan cuinats com el consumidor faria a casa seva: matèria prima de qualitat i receptes tradicionals. Tanmateix, la companyia té previst implementar a l’Agroparc Penedès un hub d'innovació perquè startups de la indústria alimentària puguin compartir coneixements i impulsar nous aliments.

    Per la seva part, Heura troba en aquesta aliança amb Ametller Origen una nova oportunitat per seguir innovant al mateix temps que es renoven tradicions. I es que, la missió d’Heura és desbloquejar el receptari Mediterrani i gaudir de tota l’experiència gastronòmica però, sempre, tenint en compte la sostenibilitat i els alts valors nutricionals dels productes. En concret, les receptes mencionades anteriorment contenen els productes d’HEURA com són les Albóndigas, els Bocados Originales, les Tiras Originales i els Filetes de Merlvza. “És una nova oportunitat per seguir oferint opcions delicioses i que cada cop més gent pugui tenir l’opció de triar aliments que responguin a la nova realitat del planeta i la salut: la proteïna vegetal”, comenta Marc Coloma, Food-Activist, co-fundador i CEO d’Heura.

    Ja és a la venda el número 142

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu