Juvé & Camps Reserva de la Familia, un Gran Reserva Brut Nature pioner i innovador convertit en una icona irrenunciable

  Juvé & Camps Reserva de la Familia és l’elaborat icònic d’aquesta casa centenària amb tradició elaboradora des del 1921. Concebut inicialment per al consum exclusiu de la família Juvé i les seves amistats, ha aconseguit posicionar-se com una de les etiquetes més emblemàtiques i reconegudes a nivell mundial.

  Enguany, 2023, la seva referència més aclamada arriba a la verema número 50, ja que les primeres ampolles que van sortir a la venda l’any 1976 varen realitzar una pionera llarga criança de 3 anys. Per tant, seran la paciència i la calma les que ens permetran gaudir-la en uns anys.

  Un escumós que uneix tradició, innovació i l’expressió del terrer

  Des de la seva sortida al mercat, aquest gran reserva ha sigut pioner de l’estil brut nature al nostre país, poc o gens habitual en aquella època, i manté la seva vocació de llarga guarda que marca l’estil de Juvé & Camps, a més de mostrar el mestratge de l’assemblatge que caracteritza la casa. “Tenim una estima especial al Reserva de la Familia perquè està molt vinculat als nostres moments més íntims, a les experiències compartides, i per això és un orgull  que formi part d’aquells instants especials per a tanta gent al voltant del món”, comenta el president de Juvé & Camps, Joan Juvé Santacana. “Tinc records entranyables lligats a una ampolla compartida del Reserva de la Familia que, per a mi, representa tot el que hem sigut al llarg d’aquests més de cent anys de tradició vitícola i del que som ara en termes d’innovació al camp i al celler”, explica la quarta generació de la família i CEO de Juvé & Camps, Meritxell Juvé.

  Avui, el Reserva de la Familia Gran Reserva, a més de comptar amb l’estima i l’aval del públic que el destapa diàriament a les seves taules i trobades, celebra el reconeixement per part de prescriptors de prestigi, tan nacional com, cada cop més, internacional, posicionant-lo a l’elit dels escumosos i, al celler, com a referent mundial del brut nature des que es varen introduir al mercat les primeres ampolles, ara fa gairebé cinc dècades.

  Elaborat amb les varietats Xarel•lo, Macabeu i Parellada procedent de les vinyes en propietat a Espiells, Can Massana i La Cuscona, cultivades en ecològic i amb pràctiques de viticultura regenerativa, un dels pilars de Juvé & Camps pel que fa al treball al camp. És un escumós amb una  marcada identitat penedesenca i essència mediterrània al que no se li afegeix sucre després del desgorjat, pel que conserva una expressivitat que reflecteix l’ADN i el caràcter del terrer. El seu cupatge combina al voltant de setanta vins base diferents de màxima qualitat i la seva criança s’estén més enllà dels 36 mesos sobre lies per aconseguir aquest equilibri calidoscòpic que sedueix a qui el tasta des de fa quasi mig segle.

  Juvé & Camps Reserva de la Familia és un escumós versàtil i altament culinari, disposat a elevar qualsevol ocasió, ja sigui com a aperitiu o com a company perfecte per a enaltir cada àpat o moment.

  Ja és a la venda el número 136

   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu