Empresa i Treball amplia els ajuts d'orientació laboral amb 14,4 milions d'euros més, un 44% més

    El Departament d'Empresa i Treball ha ampliat en 14,4 milions d'euros els ajuts del programa d'orientació i assessorament laboral amb una nova convocatòria que finalitzarà el 31 d'octubre.

    Es tracta de la segona edició de la línia 'Projecta't' que comptarà amb un 44% més de pressupost després del "bon resultat" de la primera línia, que van sol·licitar 8.000 treballadors enter 2022 i 2023. El Govern espera que més d'11.500 persones es puguin beneficiar d'aquest assessorament en aquesta nova convocatòria, impulsada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (CFCC). Els beneficiaris disposaran de recursos com ara orientació en promoció laboral i canvi de sector.

    Les subvencions es destinen a entitats per fer actuacions de prospecció de les necessitats empresarials i d’assessorament professional. Aquests ens s’encarreguen de fer la selecció de les persones participants a cada punt d’orientació.

    En total, hi ha 100 punts d'orientació distribuïts per tot Catalunya. Les diferents propostes per impulsar la orientació i formació continua del Govern beneficiaran al voltant de 230.000 empleats en actiu de Catalunya.

    Ja és a la venda el número 142

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu