Ametller Origen Obradors, escollit proveïdor de la gamma de cremes de verdures refrigerades de la cadena d’alimentació més ben valorada a França, Grand Frais

    Ametller Origen Obradors, filial del grup Ametller que es dedica a la transformació alimentària, i Grand Frais han signat un acord pel qual la companyia catalana s'ha convertit en proveïdor de la cadena d'alimentació més ben valorada a França en la categoria de cremes de verdures refrigerades, concretament de les varietats thai (pastanaga i coco), verdures, carbassa i carbassó i formatge fresc.

    Així doncs, des d'aquest mes d'octubre, aquestes quatre cremes de verdures que Ametller Origen Obradors elabora al seu obrador d'Olèrdola es poden trobar a les més de 350 botigues que Grand Frais té arreu del territori francès, entre Grand Frais i Fresh. 
     
    Aquest acord arriba després d'uns mesos on la companyia catalana ha hagut de competir amb altres reputats fabricants d'Espanya, França i Itàlia. Finalment, Grand Frais ha seleccionat les cremes de verdures refrigerades d'Ametller Origen Obradors per la seva qualitat organolèptica i nutricional, així com pel seu procés fabril, del qual destaca la seva agilitat i eficiència en la producció i distribució. I és que les cremes de verdures que produeix la companyia al seu obrador ubicat a Olèrdola són 100% naturals: estan elaborades amb verdures i hortalisses fresques i de temporada i no se'ls hi aplica cap tipus de conservant ni tractament tèrmic. 

    Arran d'aquest acord, Ametller Origen Obradors es converteix en la primera empresa de l'estat espanyol a traspassar la frontera amb la categoria de cremes de verdures refrigerades fresques amb una vida útil inferior als 21 dies.


     
    "Es tracta d'una gran fita comercial per a una companyia com nosaltres que des dels nostres inicis hem apostat per elaborar productes de qualitat amb el màxim sabor i que conservin tots els nutrients. Un reconeixement per a tots els qui treballen diàriament a l'obrador per oferir productes naturals, elaborats com es cuinarien a casa", ha afirmat el conseller delegat i cofundador d'Ametller Origen, Josep Ametller. 
     
    Més de 15 anys perfeccionant la recepta de les cremes de verdures
     
    L'aposta d'Ametller Origen Obradors en l'elaboració de cremes de verdures i hortalisses va començar l'any 2006, amb la posada en marxa del seu obrador a Olèrdola. La companyia catalana va ser pionera en aquesta categoria, tant a Catalunya com a l'estat espanyol, fins a convertir aquesta gamma en el seu producte estrella. De fet, s'elaboren gairebé 4 milions de cremes a l'any a l'obrador, així com també truites, làctics, gaspatxos, plats cuinats i altres productes de qualitat que es distribueixen a les prop de 140 botigues que la companyia té a Catalunya i en altres supermercats regionals i nacionals. 
     
    L'èxit de la companyia durant aquests més de 15 anys rau en un model d'integració vertical que li permet controlar la matèria primera des de l'origen -compta amb camps propis on cultiva verdures i hortalisses- i la seva aposta per una elaboració sense aplicar conservants ni tractaments tèrmics que donen com a resultat un producte 100% natural, elaborat com es faria a la cuina de casa, preservant el màxim sabor i nutrients. 
     
    Ametller Origen Obradors compta actualment amb un equip format per 180 treballadors i, segons apunta la companyia, té previst tancar aquest exercici amb unes vendes superiors als 25 M€.

    Ja és a la venda el número 142

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu