El programa 30 Plus permetrà la inserció laboral de 40 persones de la comarca del Garraf

  El Consell Comarcal del Garraf i els Ajuntaments de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges han iniciat una nova edició del programa 30 Plus que permetrà la inserció laboral de 40 persones de la comarca.

  Aquest programa fomenta la inserció laboral de persones de 30 anys i més, en situació d’atur i amb dificultats d’inserció i, alhora, dona suport a les empreses amb una subvenció per a la contractació.

  Les empreses que hi participen seran beneficiàries d'una subvenció, equivalent al salari mínim interprofessional (1.260 euros al mes) fins a un màxim de 11.340 € (9 mesos de subvenció a jornada completa). Es prioritzaran empreses, autònoms, societats civils privades i entitats sense afany de lucre que ofereixin contractes indefinits a jornada sencera.

  Per a la selecció de les persones candidates es prioritzaran perfils amb dificultats d’inserció laboral: persones en risc d’exclusió social, amb baixa qualificació professional, majors de 45 anys, víctimes de violència masclista, nouvingudes i/o en situació d’atur de llarga durada. El programa proporcionarà a les persones seleccionades una millora professional, a través de l’orientació personalitzada i formació a mida per ocupar el lloc de treball.

  Durant els set anys de funcionament del 30 Plus, 250 persones de la comarca han trobat feina i 190 empreses han rebut subvencions per a la contractació, gràcies al treball conjunt entre el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella.

  Aquest és un programa innovador, creat i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el suport del Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Trabajo y Economia Social.

  Les empreses que vulguin participar en el programa i fer contractacions subvencionades, poden omplir un formulari publicat al web del Consell Comarcal del Garraf i l’equip del programa es posarà en contacte per assessorar-les. 

  Ja és a la venda el número 143


   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu