Família Torres prepara el relleu a la presidència i contractarà un nou director general

    El Consell Assessor de Família Torres ha acordat iniciar un procés de transició generacional on es nomenarà president de la companyia a Miquel Torres Maczassek, actual director general i amb 22 anys de trajectòria al negoci familiar.

    En preparació del càrrec, Miquel Torres realitzarà, durant un període mínim d’un any, diverses formacions i analitzarà projectes i negocis que puguin aportar el màxim valor a la funció de govern de l’empresa.

    Durant aquest procés de transició, seguirà formant part del Consell Assessor. En conseqüència, s’ha acordat iniciar el procés de selecció per a la incorporació d’un director general. Mentre es completa aquest procediment, les funcions de gestió executives per garantir el bon govern de la companyia continuaran en mans de Miguel A. Torres, actual president executiu, amb el suport de l’actual equip directiu.

    Llicenciat en Econòmiques i Empresarials per ESADE (Barcelona) i l'Escola de Negocis KenanFlager de Carolina del Nord (Estats Units), Miquel Torres Maczassek va estudiar enologia a la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona). Després del seu pas per empreses de gran consum i de perfums, es va incorporar al negoci familiar l'any 2001, com a director del celler Jean Leon i, més tard, com a director de màrqueting de Familia Torres, per impulsar els projectes nous del Priorat, Ribera del Duero, Rueda, Rioja i Rías Baixas. Va dirigir durant tres anys el celler Miguel Torres Chile, i des de l'any 2012 és director general global de Família Torres.

    Amb aquest futur nomenament, la presidència de Família Torres recaurà en la cinquena generació d’una companyia amb més de 150 anys d’història.

    Ja és a la venda el número 142

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu