Vallformosa, Pime de l’any als Premis Carles Ferrer Salat de Foment del Treball

    Vallformosa, una de les companyies líders del sector de vins i escumosos, amb més de 150 anys d’història, ha estat guardonada Pime de l’Any en la XVI edició dels Premis Carles Ferrer Salat de FOMENT DEL TREBALL.

    Aquest reconeixement és fruit de la tasca d’un equip format per més de 120 persones que treballen a la companyia ubicada a Vilobí del Penedès, però també una distinció a les més de 400 famílies viticultores que formen part del Club Soc Vallformosa. Un homenatge que reconeix i agraeix l’esforç a tota la comunitat i a un model de negoci únic, on no es té finca ni vinya pròpia.

    Josep Graells, President de Vallformosa, es mostra orgullós per aquesta distinció i afirma: “El meu somni es fer de Vallformosa una companyia que lideri un sector en procés de re-definició”. Afegeix que” Som un equip que cerca un equilibri entre aquells que treballen la terra i els que consumeixen els nostres productes. Som un equip que cada dia integra força, esforç i humilitat; però també ambició, transversalitat i qualitat. Un equip que pensa, delibera i executa a partir del consens i d’una perspectiva de creixement que comença, per fi, a ser una realitat”.

    Marta Vidal, CEO de Vallformosa, es mostra entusiasmada per aquest reconeixement i comenta: “Es un orgull que l’organització empresarial més antiga d’Europa reconeixi el treball realitzat per Vallformosa com a Pime de l’any. Es un reconeixement a un model de negoci i de gestió propis que estan donant els seus fruits”. I afegeix que “és un premi de tot l’equip i de les més de 400 famílies de viticultors que són part de la nostra essència”.

    Els Premis Carles Ferrer Salat de Foment del Treball

    Els Premis Carles Ferrer Salat de Foment la tasca realitzada per les empreses i destacats empresaris i empresàries durant l’últim any o al llarg de la seva trajectòria. Amb la institució dels seus premis anuals, Foment del Treball vol reconèixer i agrair l’esforç i la determinació de destacades personalitats pel seu compromís en el desenvolupament social i empresarial.

    Brillant empresari català, Ferrer Salat, va ser president de Foment en el moment del renaixement de la patronal catalana amb l’arribada de la democràcia: a la vegada, va ser també president fundador de la patronal espanyola CEOE i posteriorment president de la gran patronal europea UNICE, avui Business Europe.

    Uns valors, els que representa Carles Ferrer Salat, que identifiquen plenament els de Foment del Treball: la patronal catalana, la organització empresarial més antiga d’Europa amb més de 250 anys d’història, que ha encarat l’entusiasme de catalans emprenedors pel progrés de Catalunya i Espanya.

    Ja és a la venda el número 142

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu