El Cava, gran protagonista als sopars de fins a 25 Paradors de tota Espanya

  Del 8 al 12 de novembre es tornarà a brindar amb Cava a fins a 25 Paradores de Turismo espanyols. Les degustacions, concretament, es realitzaran als Paradors de les comunitats autònomes d'Aragó, Catalunya, Extremadura, Navarra, País Basc, La Rioja i València.

  En aquesta nova edició s'han sumat a la proposta diferents Caves que marcaran presència amb les seves diferents categories. El president de la D.O. CAVA, Javier Pagés, destaca la importància: “D’associar el Cava a grans moments i a espais gastronòmics de primer nivell per reforçar la nostra decidida aposta per conquerir major prestigi i valor". I ha aprofitat aquesta nova campanya per posar l'accent en la gran diversitat de caves i la seva "imbatible" versatilitat de maridatge amb les cuines més destacades del món.

  El Consell Regulador de la D.O. CAVA, doncs, s'ha tornat a associar amb Paradores Turismo de España, la cadena hotelera amb major patrimoni històric i cultural del nostre país, per llançar una campanya als seus establiments situats en zones de producció d'aquesta denominació supraregional. La cadena hotelera pública espanyola gestiona gairebé cent hotels distribuïts per tota Espanya. L'objectiu de la nova campanya és, com recorda Javier Pagés, "donar a conèixer als viatgers el Cava i descobrir la seva excel·lència i versatilitat". Amb la signatura d'aquest acord de col·laboració, els caps de sala oferiran durant el servei de sopars una exclusiva degustació de Cava als seus comensals juntament amb l'aperitiu de benvinguda que tradicionalment se serveix de cortesia i que prepararà cada cap de cuina.

  El Cava és present ja habitualment en la carta de vins dels Paradors, concebuda per a ser un aparador enològic nacional i personalitzada en cada establiment per a donar a conèixer, a més, les varietats de la D.O. més característiques de cada regió.

  Amb aquesta col·laboració es pretén arribar al client dels Paradors a través de la vivència de moments relaxats i distesos, donant-li a conèixer de primera mà les propietats, història i varietat de les diferents categories i orígens del Cava. Entre els propòsits de la campanya també s'espera augmentar la recomanació de la marca Cava en moments de potencial consum i gaudi, posicionant el Cava com una beguda de moda de consum habitual en qualsevol ocasió, no solament amb motiu de celebracions. L'objectiu és la desestacionalització del seu consum i divulgar l'univers de la D.O. Cava, amb les seves regions i model de producció tradicional.

  Ja és a la venda el número 143


   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu