L'economia social, a les Jornades d'Economia de l'Alt Penedès i el Garraf

  Les terceres Jornades d'Economia de l'Alt Penedès i el Garraf faran un recorregut per l'economia social.

  Aquest és un sector molt present a les nostres comarques, amb exemples tan reconeguts, entre d'altres, com Actua, Arqueovitis, Bildi, Entrem, Formació i Treball, La Fura, Mas Albornà i Tegar. Aquestes organitzacions de component social i cooperatiu estan representades en el programa de ponències. També tenen espai propi els grups Abacus i Àuria.

  La sala d'actes del castell de Penyafort acollirà les dues sessions matinals, de dimecres 15 i dijous 16 de novembre, amb intervenció d'experts en economia social i també amb la participació de representants institucionals que exposaran les seves directrius polítiques orientades a l'economia cooperativa i solidària.

  L'organització de les 3es Jornades d'Economia de l'Alt Penedès i el Garraf va a càrrec de les Cambres de l'Alt Penedès i el Garraf, la Federació Empresarial del Gran Penedès i l'Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf, amb la complicitat de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i el suport de la Diputació de Barcelona. Amb els organitzadors, han fet pinya l'Ateneu Cooperatiu Coopsetània, el patrocini de Redman i XTA i la col·laboració de Cafès Novell, Grup Ondunova, La Granja i Mallart.

  Per assistir a les jornades només cal apuntar-se abans, amb inscripció gratuïta. Els detalls de la programació i el formulari d'inscripció es troben en aquest enllaç.

  Ja és a la venda el número 142

   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu