OBRAMAT obre avui a Vilanova i la Geltrú el seu setè magatzem a Catalunya

    OBRAMAT Espanya i Portugal, l'empresa retail de referència de distribució de materials al mercat de la Construcció i Reforma, obre avui les portes del seu nou magatzem a Vilanova i la Geltrú, capital del Garraf, ubicat al carrer de l'Acer, 13. Aquest nou magatzem neix amb l'objectiu de donar servei a tots els professionals del sector de la construcció de la regió i les àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona.

    OBRAMAT Vilanova i la Geltrú és el magatzem número 35 de la companyia, el 5è a la província de Barcelona i el 7è a Catalunya, que ja compta amb Sant Quirze, Terrassa, Badalona, ​​Sabadell, Tarragona, Lleida i dijous que ve obrirà també a L'Hospitalet. Així, amb una inversió aproximada de 12 milions d'euros en aquest nou magatzem, la companyia manté la seva aposta per Catalunya, la comunitat autònoma on més centres ha obert aquests últims anys.

    En aquesta ocasió, OBRAMAT ha volgut anar més enllà, impactant positivament a l'entorn del seu nou magatzem. En col·laboració amb el parc comercial s'han aconseguit millorar els accessos de Masia d'en Barreres, una zona que fins ara estava una mica deteriorada, i gràcies a una inversió extra d'1 milió d'euros s'ha restaurat l'anell elèctric i energitzat la zona, que fins ara estava sense subministrament d'energia. I, a més, s'ha signat un acord de mobilitat per fer les millores al circuit d'autobús urbà i del carril bici.

    Ahir al matí a les 13:00h, tant autoritats com directius de la Companyia es van reunir al nou magatzem per dur a terme un esdeveniment inaugural previ al dia de l'obertura. En aquest acte es va comptar amb la participació de Juan Luis Ruiz López, alcalde de Vilanova i la Geltrú, Antonio Bullido, director general d'OBRAMAT Espanya i Portugal, i Abel Mora, director d'OBRAMAT Vilanova i la Geltrú.

    En paraules d'Antonio Bullido, Director General d'OBRAMAT Espanya i Portugal, “En primer lloc vull mostrar el meu agraïment a l'Alcalde de Vilanova ia tots els tècnics amb què hem col·laborat estretament, ja que sense el seu suport i ajuda el projecte que avui inaugurem no hauria estat possible. A més, també m'agradaria agrair l'ajuda de Juanjo Pueyo, conseller delegat de la promotora Cel Urbá, ja que la seva col·laboració ha estat fonamental en el bon desenvolupament del projecte. Així mateix, vull donar les gràcies a la família Navarro, anteriors propietaris del terra que avui trepitgem, pel seu gran suport i a Xavier Isart, antic Director Urbanisme i per descomptat, de l'actual, Josep Durán”, apunta Bullido.

    Segons Juan Luis Ruiz López, Alcalde de Vilanova i la Geltrú, “en un món globalitzat i molt competitiu, l'expansió d'OBRAMAT a Catalunya i especialment a Vilanova és fruit d'una feina ben feta, que posa el client al centre. Des de l'Ajuntament hem fet tot el possible perquè es produís aquesta obertura, que complementa l'oferta comercial de la nostra ciutat i consolida aquest parc comercial on ens trobem. Estem molt orgullosos de poder comptar amb OBRAMAT a Vilanova, satisfets per l'aposta que fa per contractar col·laboradors de la nostra ciutat i fermament convençuts que ben aviat serà una figura molt present a les activitats culturals i la vida social de la nostra ciutat”.

    Abel Mora, director d'OBRAMAT Vilanova i la Geltrú, comenta que “amb l'obertura d'aquest magatzem la intenció d'OBRAMAT és donar el millor servei a totes les localitats que es trobin entre Barcelona i Tarragona, situades totes dues a 45 quilòmetres al nord i al sud respectivament. Tot i que ja comptem amb més magatzems a la regió de Barcelona, ​​la demanda seguia sent molt alta a tots els nostres centres, per la qual cosa aquesta nova ubicació dona resposta al creixent nombre de peticions cap a la província de Tarragona”.

    Amb aquesta nova obertura OBRAMAT ha generat 100 llocs de treball directes, a més de llocs de treball indirectes derivats dels serveis externalitzats. Vilanova i la Geltrú ha protagonitzat durant els darrers temps un creixement projectat al sector de la reforma i les obres molt rellevant. L'estratègia en aquesta obertura es basa també en el desenvolupament de productes i gammes locals, per la qual cosa la relació amb proveïdors de la zona reforça el teixit industrial.

    Dividit en nou grans seccions amb més de 20.000 referències de les millors marques 

    El nou establiment, amb més de 7.600 m2 de superfície de venda, ofereix al client més 20.000 referències de les millors marques, estructurades en nou grans seccions: materials de construcció, fusta i fusteria, eines, ferreteria, electricitat, sanitari, fontaneria-calefacció , ceràmica i pintura.

    A més, OBRAMAT de Vilanova i la Geltrú oferirà als seus clients assessorament professional i podran accedir a un servei de compra 100% omnicanal, tant de venda física com digital a un sol clic, per així adaptar-nos a les seves necessitats. Als nostres magatzems garantim l'estoc necessari per a qualsevol obra, i oferim un servei en obra garantit en 24 hores o recollida a magatzem en 2 hores, cosa que permet als clients tenir els productes necessaris en el moment precís en la planificació d'obra. 

    Compromís per la sostenibilitat 

    Un altre dels pilars de la companyia és el compromís per la sostenibilitat. Així, OBRAMAT Vilanova i la Geltrú compta amb mesures d'eficiència energètica, instal·lació fotovoltaica a la coberta de l'edifici i il·luminació 100% LED. A més, es posen a la disposició dels clients 8 places d'aparcament amb punt de recàrrega per a vehicles elèctrics o híbrids i 266 places d'aparcament pròpies amb zones adaptades per a vehicles de gran dimensió i remolcs.

    Amb aquesta nova obertura, OBRAMAT segueix amb el procés de creixement i expansió, amb una forta implantació a Catalunya i a nivell nacional. OBRAMAT compta amb més de 6.000 col·laboradors als seus 35 Magatzems orientats principalment al sector professional, oferint, tant a PIMES com autònoms, solucions pràctiques per fer créixer el seu negoci amb un servei ràpid i de qualitat.

    L'horari d'obertura al públic a l'hivern és de dilluns a dissabte de 7.00 a 21.00 ia l'estiu de 7.00 a 21.30 hores, més obertures autoritzades.

    Ja és a la venda el número 142

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu