Es lliuren els Guardons Empreses Origen Garraf 2023

    A la Biblioteca Mn. Joan Avinyó de Cubelles s’ha celebrat la Gala de Lliurament dels Guardons Empreses Origen Garraf 2023, un esdeveniment que destaca i reconeix l'excel·lència empresarial a la comarca i que s'ha consolidat en la que és ja la quarta edició. 

    Els premiats han rebut de mans dels alcaldes dels municipis del Garraf una estatueta creada per l'escultor sitgetà Artur Duch, que simbolitza l'arrelament profund a la comarca del Garraf. A més, tant els 6 guanyadors com els finalistes han estat distingits amb un diploma que atorga reconeixement a la seva dedicació i esforç.

    L'objectiu dels Guardons Empreses Origen Garraf és ressaltar l'esforç i la dedicació de les empreses i negocis que treballen per estimular comportaments professionals orientats a consolidar-se al Garraf i millorar les oportunitats d'ocupació per als habitants de la comarca.

    Aquest any, l'acte ha conclòs amb una agradable copa de cava, brindant per l'èxit continuat del teixit empresarial local i la seva contribució al creixement sostenible de la comunitat. Cal destacar que aquesta edició ha rebut un total de 22 candidatures, reflectint la diversitat i vitalitat dels negocis que operen a la comarca del Garraf.

    Felicitar les empreses guardonades i als finalistes per les seves notables contribucions al desenvolupament econòmic i social del Garraf. Els Guardons Empreses Origen Garraf continuen sent una plataforma per reconèixer i encoratjar l'excel·lència empresarial a la comarca.

    Empreses Premiades:

    • ADQA, de Vilanova i la Geltrú
    • Hotel Calípolis, de Sitges
    • Immobiliària Ferrer, de Cubelles
    • Sensación Activa, de Cubelles
    • Retto Moda Stils, de Vilanova i la Geltrú
    • Plikum, de Vilanova i la Geltrú 

    Empreses Finalistes:

    • Pirámide, de Cubelles
    • Fundación Instituto de Robótica para la Dependencia, de Sitges
    • Agronova del Garraf - Loving the Flowers, de Sant Pere de Ribes
    • Catalunya Padel Indoor, de Sant Pere de Ribes

    Els Premis Origen Garraf estan promoguts des del Pacte per l'Ocupació i en la seva organització hi participen els Ajuntaments, FEGP, CCOO i UGT, la UPC-Campus Vilanova, el Consell Comarcal i l'Agència NODE Garraf, i reben el suport de la Diputació de Barcelona.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu