José Hidalgo Camacho, nou director tècnic dels tres cellers elaboradors del grup J&C Prime Brands

    José Hidalgo Camacho s'incorpora a aquest apassionant repte com a director tècnic del grup cellerer comprès per les dues Cases del Penedès capitanejades per l'enòleg Toni Cantos: Juvé & Camps, elaboradora d'espumosos de llargues criances, i Propietat d'Espiells, de vins tranquils, així com Pagos de Anguix, el més recent dels tres cellers situat a la Ribera del Duero, que compta amb el suport estratègic i vitivinícola de José Manuel Pérez Ovejas. Al seu torn, coordinarà les tasques de viticultura de tots els projectes, liderades per Pep Jiménez.

    L'arribada del nou tècnic ha entusiasmat l'equip format per Toni Cantos, Pep Jiménez i José Manuel Pérez Ovejas, que han reconegut el seu profund coneixement enològic i la seva visió innovadora. Estan convençuts —afirmen—, que la seva incorporació potenciarà encara més el prestigi pel qual treballen des dels seus inicis, assegurant el manteniment dels estàndards d'excel·lència que els caracteritza: vinyes ecològiques, viticultura de respecte i elaboracions de màxima qualitat.
    Per part seva, Meritxell Juvé, CEO i 4a generació familiar, ha comentat que el nomenament de José Hidalgo reforça, aportant el seu lideratge i experiència, la direcció del grup i posa en valor la coordinació entre els grandíssims equips tècnics i de viticultura amb els quals es compta en l'actualitat. Aquesta decisió —assegura—, marca l'inici d'una nova etapa que seguirà el camí
    estratègic traçat per la família, reafirmant el compromís dels seus cellers amb la qualitat i l'excel·lència en l'elaboració de vins.
    José Hidalgo, enginyer i prestigiós enòleg, compta amb una àmplia trajectòria tant nacional com internacional, havent desenvolupat la seva carrera a Napa Valley i adquirit coneixement i experiència en reconeguts cellers del sector. Avui, amb més de 18 anys d'experiència, el riojà promet sumar esforços, liderant al ja cohesionat equip per mantenir la seva reputació al llarg dels anys i els seus estàndards de màxima qualitat. Una col·laboració que promet que donarà de parlar i que, segur, portarà nous èxits.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu