Ametller Origen i SANED s’uneixen per oferir aliments frescos i saludables a més de 80 menjadors escolars

  Ametller Origen, companyia d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat, ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa de serveis de restauració gourmet per a menjadors escolars, SANED, per oferir producte fresc
  –fruites, verdures i hortalisses –, així com iogurts lletllet, a tota la xarxa de menjadors escolars que gestiona la companyia.

  L’aliança entrarà en vigor aquest mes de maig i es farà extensible a les 80 escoles catalanes d’arreu del territori on opera SANED. "És una aliança entre dues companyies que estan mirant de fer les coses d’una manera diferent del que és habitual", ha explicat el director general i fundador de Saned, Eduard García.
  I és que la missió de les dues empreses és la de promoure uns hàbits saludables des de la infància i oferir aliments de qualitat a les escoles, amb el màxim sabor i nutrients. “Estem orgullosos de poder oferir als menjadors escolars fruites i verdures fresques dels nostres camps, així com els nous iogurts lletllet, elaborats amb llet A2 al nostre obrador d’Olèrdola. Creiem que aquest acord serà un èxit perquè totes dues empreses hem ajuntat el nostre know-how per fer-ho possible”, ha afegit el conseller delegat i cofundador d’Ametller Origen, Josep Ametller.

  Ja és a la venda el número 143


   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu