CCOO insta Freixenet a negociar 'de manera immediata' després del rebuig del Govern a l'ERTO per força major

  CCOO està d’acord amb la resolució de la Generalitat que denega l’ERTO presentat per Freixenet perquè creu que la situació de sequera no justifica "la causa de força major" de l'expedient. El sindicat ha instat la direcció del grup cavista a asseure’s "de manera immediata" amb la representació dels treballadors "per negociar les mesures oportunes per afrontar la situació actual del sector, salvaguardant l’ocupació i el futur de l’activitat".

  Davant d'aquest escenari, CCOO insisteix una vegada més al Ministeri d’Agricultura i al Departament d’Acció Climàtica perquè instin el Consell Regulador del Cava a prendre les mesures necessàries per flexibilitzar el marc normatiu per a l’elaboració del cava.

  "És crucial ajustar el reglament d’elaboració del cava i dotar-lo de la flexibilitat que tenen altres denominacions d’origen del país i d’àmbit internacional per pal·liar aquesta greu situació, garantint l’ocupació i la qualitat del producte", insisteix el sindicat, que demana que els treballadors tinguin un seient a "qualsevol mesa" en la qual es parli del "present i futur del sector del cava". 

  Ja és a la venda el número 142

   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu