Caves Bohigas, Dorsan, Meritem I Innovapack, empreses guanyadores dels Premis Unió Empresarial de l'Anoia 2024

  La 24a edició de la Nit Empresarial de la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) ha guardonat les empreses Caves Bohigas -Trajectòria Empresarial- , Dorsan -Capacitat Emprenedora-, Meritem -Empresa Innovadora- i Innovapack -Compromís Social-. La Junta Directiva de la UEA va proposar tres empreses finalistes per a cada categoria i, finalment, els associats de l'entitat han escollit els guardonats a través d'una votació.

  L'acte es va celebrar a dins d'una nova nau industrial del polígon Plans de la Tossa de Santa Margarida de Montbui, que va aplegar unes 600 persones. L'entrega de premis també va comptar amb la ponència de Victor Küppers, que ha pronunciat la conferència 'Viure amb entusiasme'.

  La Unió Empresarial de l'Anoia ha escollit l'eslògan 'Imprescindibles' per a la celebració de la 24a edició de la Nit Empresarial. El president de l'entitat, Joan Mateu, ha posat en valor durant el seu discurs que el teixit empresarial és la "columna vertebral de la nostra societat, on les empreses són els motors que impulsen el progrés i la innovació". Els empresaris, ha dit, "són els arquitectes d'oportunitats, creant ocupació i riquesa" i ha destacat que els treballadors són els "fonaments sobre els quals es construeixen aquests fites".

  Enguany la UEA ha decidit celebrar la seva Nit Empresarial en una nau industrial de nova creació per transmetre el missatge que la indústria "és imprescindible". En concret, la celebració s'ha fet a una nau de l'empresa Tranvisa ubicada al polígon dels Plans de la Tossa de Santa Margarida de Montbui. En aquest sentit,  Mateu ha reclamat que la comarca de l'Anoia necessita "més sòl industrial de gran format" i ho demostra el fet que el polígon ja estigui ple. "Estem patint perquè hi ha demandes que no podem absorbir", ha explicat.

  Empreses guardonades als Premis UEA 2024

  Les empreses guardonades amb els Premis UEA aquest 2024 han estat: Caves Bohigas, amb el premi a la Trajectòria Empresarial; Dorsan, premi a la Capacitat Emprenedora; Meritem, premi a l'Empresa Innovadora; i Innovapack, premi al Compromís Social.

  Caves Bohigas -Premi Trajectòria Empresarial- és un celler familiar que compta més de 8 segles d'història elaborant caves i vins i amb presència arreu del món. Per la seva banda, Dorsan -Premi Capacitat Emprenedora- és una empresa especialitzada en filtració de líquids que es va crear l'any 2013. Meritem, que s'ha endut el Premi a l'Empresa Innovadora, és una companyia que va néixer el 1992 amb la creació de la marca 'Paellador', un preparat de paelles i fideuàs. Finalment, Innovapack -Premi al Compromís Social-, és una empresa dedicada al 'packaging' per a diferents sectors i està especialitzada en l'ús de materials sostenibles.

  A banda dels Premis UEA, la gala també ha fet un reconeixement a empreses que celebren un aniversari destacat aquest 2024. En concret, s'ha guardonat les empreses Cubus Games i UAUU Weddings & Events pel seu 10è aniversari; MG Comunicació, Àrea Publicitat i Carol Automatismes Igualada pel seu 25è aniversari; Concepte Gràfic, Tallers Bascompte i Intarex pel seu 30è aniversari; Blautec i Eminfor pel seu 35è aniversari; Moix, Tasias i Ultramagic pel seu 40è aniversari; Proquip pel seu 45è aniversari; Electrònica Peña pel seu 50è aniversari; Constructora de Calaf i Talleres Carrique pel seu 60è aniversari; Curtidos Badia pels seus 135 anys; Miquel y Costas & Miquel pels seus 145 anys; Rivisa pels seus 170 anys; i la paperera J.Vilaseca pels seus 310 anys d'història.

  Ja és a la venda el número 143


   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu