Kronos Real Estate preveu invertir 127 milions en la construcció de 500 habitatges a les Roquetes de Sant Pere de Ribes

  Kronos Real Estate Group ha anunciat la construcció de 500 habitatges de luxe al nucli de les Roquetes de Sant Pere de Ribes (Garraf), on preveu invertir 127 milions d’euros. Els pisos s’alçaran al nou barri Parc Central, en procés de desenvolupament.

  Segons va detallar ahir dimecres el grup immobiliari en una presentació a Barcelona, hi haurà 228 habitatges de compra a través de la marca residencial Kronos Homes, els quals tindran un coworking, una piscina comunitària, un gimnàs i zona infantil. Els 228 restants es comercialitzaran en règim de lloguer a través de la plataforma Stay by Kronos. La companyia garanteix que el projecte es basa en un model altament sostenible, amb la premisa d’integrar l’arquitectura a l’entorn.

  En el cas dels pisos de lloguer, la immobiliària apunta que els edificis també tindran zones comunitàries amb piscina, coworking, gimnàs i àrees per a nens i gossos. La firma situa aquests pisos com a futurs “referents en sostenibilitat, disseny i comunitat”.

  Els darrers anys, Kronos ha invertit en promocions de luxe a Barcelona -Montjuïc-, Tarragona, Badalona, Vilanova i la Geltrú i Cubelles. Catalunya representa el 25% del volum de negoci de la companyia.

  Ja és a la venda el número 143


   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu