PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Ocio Aventura Sitges, un espai ideal per a la competició i la diversió en equip

A les instal·lacions del centre, ubicades a l’antic Aquàtic Paradís, s’ofereixen diversos circuits d’aventura i entreteniment adients per a totes les edats 

Redacció | Olga Aibar .- Competicions entre equips, celebracions d’aniversari, comiats de solter o, simplement, passar un dia divertit amb la família o els amics.

Aquestes són algunes de les opcions per gaudir d’Ocio Aventura Sitges, un espai de més de 59.000 m2 ubicat al camí Mas d’en Puig, 10, a l’antic Aquàtic Paradís.

El centre va obrir portes el 13 de juny de 2015. Els seus impulsors són tres joves de 32 anys, Oriol Casanova, Jonathan Montosa i David Pascual que es van encarregar de netejar, restaurar i donar vida a unes instal·lacions que feia més de vint anys que estaven tancades al públic.

A Ocio Aventura Sitges ofereix tot tipus d’activitats. Un dels principals atractius és la gimcana Humor Amarillo, inspirada en el popular programa d’humor japonès en el qual els concursants havien de passar proves de destresa de tot tipus. Una esbojarrada activitat en la qual els participants es transformen en bitlles humanes, es fan baralles de sumo i, entre altres situacions, passes per una muralla xinesa on has de vigilar per no rebre cops i caure a l’aigua.

Però no tot són gimcanes. Altres al·licients d’Ocio Aventura Sitges són el paintball i l’airsoft, experiències úniques i que estan molt de moda en la qual es gaudeix d’autèntiques batalles. En un terreny de més de 59.000 m2, en plena muntanya, es poden trobar diferents espais on amagar-se i posar en joc diferents estratègies de guerra. En el paintball la majoria dels clients acostumen a ser d’entre 8 i 12 anys mentre que en l’airsoft l’acostumen a sol·licitar persones més adultes ja que les simulacions militars acostumen a ser més intenses i especialitzades. Després de les batalles, els equips poden dutxar-se i canviar-se en els vestidors. També poden quedar-se a dinar a la zona de barbacoa o seure a descansar.

Altres activitats que es poden fer a les instal·lacions són tir amb arc o gaudir de les diverses activitats que ofereix una pista americana.
Els responsables del centre ens explicaven que la majoria dels clients que tenen provenen del Garraf i de la zona de Barcelona i consideren que “encara tenim molt de camí a recórrer perquè no ens hem promocionat molt pels càmpings i hotels de la zona”. L’estiu passat van tenir una gran afluència de públic, tot i que van obrir en ple mes de juny. Tot i que durant aquesta època de l’any hi ha obertes més atraccions i es gaudeix més de les múltiples possibilitats que donen els jocs que passen pel mig de l’aigua, el centre està obert tot l’any prèvia reserva al telèfon 678 796 155 o a través de la web www.ocioaventurasitges.com. 

 Ja és a la venda el número 116

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu