PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El candidat a la Cambra de Barcelona, Enric Crous, va visitar dimecres Vilafranca per donar a conèixer la seva candidatura

L’empresari Enric Crous va visitar dimecres el Penedès per donar a conèixer la seva candidatura a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona. 

Crousv a explicar en roda de premsa que la seva candidatura vol representar el territori i escoltar les propostes de les empreses per donar suport a tots aquells projectes que afavoreixin el territori. Una de les idees de Crous és que la Cambra sigui una "eina per defensar les pimes, les micro empreses i els autònoms, que representen el 99,6% del teixit productiu de Catalunya".

A més, el candidat vol que aquestes eleccions es caracteritzin per tenir una gran participació de totes les empreses de la Cambra. En les darreres eleccions només va votar un 2% d’empreses de les 400.000 que conformen la Cambra. Crous atribueix el baix índex de participació a què “hi ha moltes empreses que no saben ni que formen part de la Cambra”. El candidat a la presidència va explicar que totes les empreses de la demarcació de Barcelona “només pel fet d’existir i tenir un NIF ja formen part de la Cambra de Barcelona i poden votar per escollir el seu president”.

Pel que fa a Enric Crous, va néixer al barri de Gràcia de Barcelona i va ser el director general de Mercabarna, de la Fira de Barcelona i del Grup Damm. Crous ha deixat aquest mes el seu lloc a Damm, on ha estat gairebé 3 dècades, per centrar-se en la campanya per la presidència en la Cambra de Comerç de Barcelona.

Les eleccions tindran lloc el proper 8 de maig. Tot i que la campanya per la presidència començarà el mes que ve, Crous ha volgut venir al Penedès per animar a les empreses del territori a votar i a conèixer la seva candidatura.

Més, endavant Crous visitarà el Garraf per donar a conèixer també la seva candidatura i fer córrer la veu perquè totes les empreses s'assabentin de l'existència d'aquestes eleccions. 

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 112

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu