PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Dolors Marín Tuyà

Letargia

Letargia és repòs, deixar de funcionar. Quietud, vida latent. Podríem evitar moltes malalties individuals i socials, sabent alternar funció i letargia, segons el globalista Lluís Maria Xirinacs. Saber parar màquines perquè ens cal un bon repòs per a tornar a funcionar bé i ben aviat. Vegem-ne quatre aspectes.

L’esperit letàrgic. El geni en repòs i la inspiració en “off” pot donar un estat de consciència subjectiva molt radical, allà on es cou en silenci l’obra genial d’on brollaran efectes que sorprendran a tothom. Quan l’esperit genial es replega en la Letargia encara que aparenta perdre, de moment, fecunditat mundana immediata, irradia ones i vibracions a l’univers món.

La Felicitat interior, guardada, conservada en el cor, memoritzada, ens acompanya sempre. La Felicitat en direcció letàrgica mena de dret al cor de l’univers, on es desa tot i d’on surt tota la creació ben conjuntada, organitzada i afinada per al millor funcionament d’aquest món. Enmig de les dificultats de la vida, cal mantenir en el centre d’un mateix un nucli indestructible de “Felicitat”.

Confinament reparador per a descansar i recuperar forces interiors, rumiar les jugades que ens guiïn a seguir trescant per la vida. La Letargia està envoltada de fecunditat espontània i graciosa. El Kama Sutra i el Speculum al foder relaten el “llit de la letargia” on es produeix la còpula embriagadora i la concepció fecunda. Que produeix l’augment de persones o subjectes individuals, els fills, i el reforçament subjectiu de la comunitat de llar, persona col·lectiva de més nivell que cadascuna de les persones individuals que la componen. La comunitat sigui de llar, de cèl·lules o de nacions, ha de menester un temps letàrgic per fer-se, abans d’obrir-se a l’acció exterior.

Abandonar-se a l’Esperit i a la Mare/Pare omniprovident que tot ho tenen previst; saber que tot funcionarà. En silenci, podem meditar (el cervell en freqüència d’ones alfa), s’aquieta la ment lògica i racional mentre s’activa la creativa i associativa. Així trobem la felicitat espiritual, aconseguim relaxació, serenitat, creativitat i percepció intuïtiva, tot regenerant el cos i l’ànima. No negligim el bell repòs, gaudim les letargies.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 106