Isidre Also Torrents

  L’efecte multiplicador de la nova FEGP

  No han passat més de sis mesos des que es va encetar el procés d’integració de les dues organitzacions empresarials del Gran Penedès. La UEP i l’ADEPG ara són una: la FEGP.

  La nova Federació Empresarial del Gran Penedès aplega un miler de socis, disposa de seus socials al Vendrell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú i té vinculades bona part de les empreses més significatives de la demarcació, tant dels sectors productius com dels serveis. Avui dia, més d’un terç dels llocs de treball del Gran Penedès depenen d’empreses associades a la FEGP.

  Més enllà de l’aritmètica previsible, l’acoblament de les dues entitats està provocant un efecte multiplicador. En els seus primers cent cinquanta dies, la Federació ha rebut l’aplaudiment majoritari de les institucions públiques i privades del Gran Penedès, com també el reconeixement d’entitats d’arreu del país. També els mitjans de comunicació han acollit amb satisfacció l’avarada d’aquest buc insígnia del nostre empresariat.

  De resultes d’aquesta multiplicació, la FEGP ha millorat la seva oferta de serveis, en nombre i en qualitat. L’increment de les accions formatives, subvencionades o bonificades; la producció de més cursos in company; la demanda creixent del servei de borsa de treball i de selecció de personal; l’organització de més sessions informatives i esdeveniments d’interrelació; la major dimensió de l’àrea d’assessorament i les dinàmiques ascendents pel que fa a la comunicació, entre altres potencials, doten la Federació d’una gran atractivitat per a les empreses i els professionals de les nostres comarques.

  Formar part de la FEGP és participar directament d’una xarxa que la componen més d’un miler d’empreses; la qual cosa vol dir: un miler d’oportunitats, en forma de possibles clients, proveïdors o partners.

  La FEGP és l’entitat empresarial més influent del Gran Penedès i, encara més, és l’organització més compromesa amb el seu entorn econòmic i social. Des de la FEGP es treballa perquè l’econosistema del Penedès i el Garraf millori els seus factors competitius i, de retruc, esdevingui una geografia més favorable per a l’activitat empresarial.

  Diferents fronts oberts, com la connectivitat, les infraestructures, els transports públics, els subministraments, la qüestió energètica, les ordenances municipals, el finançament, la sostenibilitat, la capacitació de les persones, la formació professional i universitària, la recerca i la transferència tecnològica, la cultura d’empresa, l’ètica empresarial i la imatge de marca d’un gran territori com és el nostre, tots aquests fronts i d’altres, ocupen, preocupen i són objecte de seguiment i actuació constant.

  Aquesta és la gran diferència entre una entitat d’aquí, com la nostra, i una entitat que no és d’aquí; també, entre una entitat compromesa amb l’entorn social, econòmic i empresarial i una entitat d’aquelles altres que no tenen cap compromís.
  Com si res.

  Ja és a la venda el número 137

   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu