Isidre Also Torrents

  El sobreeixidor

  La FEGP completa el primer semestre
  El procés d’integració entre l’ADEPG i la UEP es va iniciar ara fa sis mesos. Els presidents de les dues entitats, Martí Sistané i Santi Carda, van impulsar el projecte d’acoblament amb el suport majoritari de les respectives juntes directives. El primer balanç és del tot favorable.
  Avui la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) ja es considera com una organització representativa del mosaic empresarial del Penedès i el Garraf, amb plena interlocució amb les institucions públiques i privades, els mitjans de comunicació i la resta d’agents socials i econòmics.
  La FEGP és la primera xarxa empresarial del Gran Penedès i una de les més importants del país, amb més d’un miler d’empreses associades i amb seus socials de referència al Vendrell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

  Costa Barcelona és de cine!
  S’acaba de presentar la credencial gràfica de NODE Film Clúster. Aquesta és una iniciativa engendrada per l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf, de la mà de la Garraf Film Commission i amb el suport de la Diputació de Barcelona.
  Es tracta d’un film clúster -únic a Catalunya- que té com a objectius promocionar l’activitat de rodatges publicitaris i cinematogràfics, facilitar les cerques als localitzadors d’escenaris, posar més i millors recursos a l’abast dels productors i, amb el concurs de la FEGP, dinamitzar un entorn empresarial de serveis al voltant de la indústria audiovisual.
  NODE Film Clúster fa costat als ajuntaments de la demarcació Costa Barcelona, com també a les institucions públiques i privades, que volen promocionar els seus actius patrimonials i paisatgístics com a escenaris de produccions videogràfiques.
  La FEGP prepara un espai televisiu d’economia i empresa
  Es treballa en la producció de 18 capítols setmanals d’un programa que s’emetrà a les televisions comarcals del Gran Penedès. L’espai d’economia i empresa es podrà veure a partir del 29 de gener i fins al 31 de maig a Penedès TV i Canal Blau. Els capítols tindran una durada de 25 minuts i oferiran reportatges d’empreses, entrevistes, reculls d’actualitat, dades estadístiques i consells d’experts.

  L’espai troba els seus precedents en els programes Economia i Empresa, de Penedès TV, i Gent d’Empresa, produït per Canal Blau. Aquesta vegada serà produït íntegrament pel Consorci de Serveis Empresarials del Gran Penedès, sota la realització de Punt TV i la participació de les televisions comarcals del Penedès i el Garraf. L’audiència potencial es xifra en uns 250.000 espectadors. Aquesta és la primera vegada que les televisions del Gran Penedès comparteixen un projecte centrat en el món econòmic i empresarial.

  L’Escola de Direcció d’Empresa presentarà la seva programació
  L’Escola de Direcció d’Empresa (EDE) és el segell acadèmic de la FEGP per a empresaris i directius. Les accions formatives s’imparteixen a les seus de la Federació Empresarial: al Vendrell, a Vilafranca del Penedès i a Vilanova i la Geltrú. El professorat prové de les escoles de negoci més acreditades, com també de les consultories més prestigioses del país.
  La programació de l’EDE inclou els anomenats microgrames, en forma de sessions i jornades monogràfiques, i el Programa de Direcció de Pimes (PDP).
  Dijous 11 de gener, a les 11h, al Centre Àgora, a Vilafranca del Penedès, tindrà lloc la presentació de la nova programació de l’Escola de Direcció d’Empresa. El calendari del primer semestre conté fins a una dotzena de microgrames. Destaquen els cicles d’economia digital, direcció de persones i recursos internètics. Visiteu www.ede.cat

  L’EDE obre matrícula per al 15è Programa de Direcció de Pimes (PDP)
  Ja podeu reservar plaça per a la 15a edició del curs insígnia de l’Escola de Direcció d’Empresa: el Programa de Direcció de Pimes (PDP).
  El 15è PDP es podrà cursar a la FEGP Vilanova, del 31 de gener al 21 de març. L’agenda del curs ocupa 7 jornades completes, totes elles en dimecres, en horari de 9h30 a 18h, amb el dinar inclòs.
  A l’aula es combinaran les sessions acadèmiques, amb una quinzena de professors, i els casos reals, amb directius d’empreses expressament invitats. A més, els alumnes del PDP visitaran 4 empreses del Gran Penedès.
  Els dinars de treball comptaran amb la participació de ponents convidats i tindran format de col·loqui. Visiteu www.ede.cat

  Ara és un bon moment per fer-se soci de la FEGP
  Si encara no sou socis de la FEGP, ara és un bon moment. Una bona manera de començar l’any 2018 és entrar en contacte amb la primera xarxa empresarial del Penedès i el Garraf.
  La FEGP ofereix avantatges comercials i descomptes importants en els consums energètics. A més, són coneguts els programes formatius per a tots els perfils funcionals de l’empresa i també per als empresaris i directius.
  Un dels serveis més ben valorats és la borsa de treball, per la seva immediatesa i el seu caire diligent. Sobretot, però, la Federació procura la interrelació i el contacte entre els socis per tal que aconsegueixin nous clients, proveïdors i col·laboradors dins la mateixa xarxa. Finalment, són reconeguts els serveis d’assessorament i consulta, informació i mediació. Visiteu www.fegp.cat
  Com si res.

  Ja és a la venda el número 136

   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu