Noves tendències: la col·laboració entre empreses

    Tot canvia, i les formes de treballar no se’n salven. De fet, ja fa temps que treballem de manera diferent, però cada vegada els canvis són més ràpids i més radicals. Les empreses busquen noves maneres d’arribar als seus clients, de fer-ne de nous, de connectar amb el seu públic.
    A Windat fomentem la col·laboració com a fórmula estrella per a la creació de sinergies entre empreses: pensar més enllà de la competència, del “cadascú per si mateix”. Col·laborar és crear un model de negoci escalable, que pugui créixer i que ens permeti arribar cada vegada a més clients i més mercat. Un model de treball que uneix diferents empreses de diferents àmbits, trobant sinergies que ens permetin ampliar horitzons comercials.

    Col·laborar significa crear aliances amb altres empreses, fer-se més sòlids, més competitius i més operatius en un mercat que cada vegada és més global i difícil. Però no tot serveix. Existeixen molts models d’aliances i col·laboracions, i és necessari pensar en què ens interessa i què volem aconseguir per trobar aquella unió que ens pugui fer més forts en el nostre sector i ens possibilitin arribar més lluny.
    Us posem un exemple: aquest article.
    En la seva versió original aquest text va ser escrit per Gemma Beltran, traductora i copywriter, i actualment, col·laboradora de Windat. Posteriorment, va ser modificat i adaptat per part del departament de màrqueting i comunicació de Windat, i tot plegat ha donat lloc al text que esteu llegint.
    Us preguntareu què ens uneix, i la resposta és ben senzilla: les pàgines web.
    Si a Windat treballem per a assegurar-nos que les pàgines web compleixen amb la normativa i legislació corresponent en matèria de protecció de dades (pel que fa la política de privacitat de les webs, les cookies, les clàusules legals necessàries i, sobretot, la LSSI-CE (Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del comerç electrònic)), a Copywriting para Web treballen per millorar les pàgines webs des d’un punt de vista de continguts, facilitant així que les empreses amb presència online puguin destacar i vendre més a través de la redacció de textos estratègics i cuidats que transmetin la passió pel que fan.
    Entre Windat i Copywriting para Web hem establert una col·laboració win-win amb la qual, dins dels nostres respectius camps d’expertesa, puguem ajudar a les empreses a obtenir una solució global i completa que els proporcioni més competitivitat i volum de negoci.
    I tu, col·labores?

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu