Avui parlarem de les vacances

    Enguany es podria dir que, parlar de vacances, tot i que tots les necessitem amb urgència, al trobar-nos dins d’una altra pujada de contagis de la Covid, la por està molt present en quasi tothom, però tenim molta gent vacunada i això dona certa tranquil•litat. És per aquest motiu que podem parlar de gent que marxa de vacances, i on trien, doncs bé, una gran quantitat han triat el nostre país, muntanya, platja, tranquil•litat, esports d’aventura i caminades. També la península, rutes en Paradors, viatges en tren i estades a les capitals, platges i/o circuits, etc.

    Els més agosarats i/o vacunats han triat països molt segurs com Islàndia, un país d’una bellesa i amb una natura espectacular on es pot fer un circuit organitzat, circular tant en cotxe de lloguer com auto-caravana amb tota tranquil•litat, sense aglomeracions i amb un espectacle no molt usual com és poder veure un volcà en erupció contínua en directe.
    Altres destins que els nostres clients han triat és Mèxic, per les seves platges, monuments i selva, un país ple de racons per descobrir que sempre sorprèn. A més, aquest país ha donat totes les facilitats als viatgers per entrar-hi sense gaires entrebancs. Un altre dels destins llunyans que hem reservat per aquest estiu és Costa Rica, un dels països fàcils de recórrer en cotxe de lloguer i/o circuit organitzat, naturalesa pura i gent encantadora, sense aglomeracions i perfecte tant per anar-hi en grups d’amics com en família.
    I si parlem de fora del propi mes d’agost, tenim una nova línia de viatges de turisme sostenible que hem organitzat juntament amb 6 agències més del territori, totes de proximitat com la nostra, en destins com les illes Açores, Jordània i la illa de la Gomera, tots acompanyats per un guia des de casa nostra.
    Pel mes de setembre un altre a un país d’Europa bastant desconegut com és Albània, un conjunt de ciutats, monuments i natura que podem anar descobrint i que ens sorprendrà per la seva bellesa.
    També per gent més viatjada a l’octubre tenim un grup a un país de les mil i una nits, Uzbequistan. Aquest país de la ruta de la seda compta amb llocs que tothom hauria de visitar alguna vegada, ja que en aquest país es troben tres de les ciutats històriques més importants i Patrimoni de la Humanitat, com són Samarcanda, Bukhara i Khiva.
    I per rematar-ho, les dones de Talent Femení, marxem de viatge del 26 al 29 d’octubre, un viatge on tant s’hi farà networking com servirà per tenir l’oportunitat de conviure totes aquestes dones talentoses 4 dies juntes, una experiència que fa un any esperem i que per motius evidents no s’ha pogut celebrar fins ara. Us desitgem a tots/es molt bones vacances.

    Ja és a la venda el número 140

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu