María Lobato

    Tornar a confiar

    No ens adonem, però en el nostre dia a dia confiem en algunes persones. Heu pensat alguna vegada per què costa tant canviar de perruqueria? O per què ens posem de malhumor quan el nostre metge de capçalera no hi és? O fins hi tot, per què no sabem on anar, quan la nostra carnisseria és tancada per vacances?
    Això és degut a la generació d’un vincle de confiança. No dubtem de les capacitats d’aquests professionals per a deixar-nos assessorar, cadascun en el seu àmbit, i ens sentim perduts quan no hi són. Per què? Perquè han estat capaços de generar confiança, cultivar-la i, sobretot, s’han esforçat per mantenir-la.

    I per què no passa el mateix amb altres professionals? Per exemple, amb els advocats. Abans totes les famílies disposaven del seu advocat de confiança, aquell a qui consultaven tots els dubtes i  qüestions relacionades amb el patrimoni, herències, divorcis, etc.
    Està clar que els advocats estem per a resoldre problemes, però molts d’aquest problemes o conflictes no existirien i es podrien haver evitat si haguessin consultat abans  un professional. És cert que cada vegada hi ha més especialització i no tots els professionals coneixen tots els temes, però sempre  poden recomanar un expert conegut de confiança.   
    Per aquest motiu, la meva tasca més especialitzada és la de donar a conèixer els beneficis del registre dels drets de Propietat Industrial i Intel·lectual; acompanyar emprenedors, autònoms i Pimes del Penedès-Garraf; ajudar a protegir les seves marques, patents i dissenys i mantenir la confiança que les persones ens confereixen.
    Tota activitat que es pugui fer per difondre la Propietat industrial i Intel·lectual serà beneficiosa per a les mateixes empreses interessades, ja que gaudiran de l’exclusivitat sobre la seva creació, diferenciant els productes i/o serveis de la competència amb el símbol ®. Amb aquesta protecció es generarà un valor afegit a l’empresa i s’obtindrà informació tecnològica de la competència, així com desenvolupar la I+D+i, incrementant la competitivitat entre les empreses del mateix sector.

    Ja és a la venda el número 142

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu