La responsabilitat col·lectiva:

    Tots érem conscients que vivim en un entorn que canvia cada cop més ràpidament, però la pandèmia ha accelerat el ritme de manera mai vista. Fa només un mes afirmàvem què estàvem arribant al final de la crisi sanitària, al cap de poques setmanes començava la cinquena onada!
    Doncs si, en poques setmanes s’ha tornat a complicar, malgrat que sembla que aviat estarà controlat. Però malauradament el sector del turisme, molt afectat per la Covid-19, tornarà a perdre una part important dels ingressos que podia obtenir durant la temporada d’estiu.

    Amb tot això, és fàcil culpar a les administracions públiques, perquè segur que trobem coses que no s’han fet bé, però tots nosaltres, individualment, també tenim una gran responsabilitat.
    La falta de diàleg amb els sectors afectats, l’aplicació de mesures absolutament generalistes, sense entrar en el detall de les activitats, o la incapacitat de fer complir les restriccions, són algunes de les principals mancances que hem vist. Però segurament, especialment veient el que ara ha passat, el principal error ha estat donar poca informació a la ciutadania en general.
    Cal sensibilitzar a tothom sobre la importància de continuar prenent les mesures preventives recomanades. Tothom, cada un de nosaltres, pot ajudar a frenar la pandèmia. No ens hi juguem només la nostre salut, ens hi juguem també el futur econòmic del país.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu