Col·laborant entre nosaltres accelerem la transformació

    Crec que tots estarem d’acord amb que vivim en un moment de canvis importants, i som conscients que si no som capaços d’adaptar els nostres models empresarials als nous requeriments correm el perill de deixar de ser competitius. Per això és important estar al dia i treballar per avançar-nos!
    Aquesta visió forma part de l’ADN de la FEPG, i per aquest motiu el foment de la col·laboració entre les empreses del territori i la formació especialitzada és un dels principals eixos d’acció del pla anual 2024.
    En aquest sentit fa un parell de setmanes vam organitzar la jornada: “Claus per a la captació i fidelització del talent en els sectors tecnològic i d’innovació al Gran Penedès”, al celler Castelo de Pedregosa de Sant Sadurní.
    Durant la jornada quatre dones, que lideren les àrees de recursos humans d’empreses del territori, van compartir la seva visió en format taula rodona. Va ser molt interessant.

    I dilluns 26 de febrer hem pogut compartir novament coneixements, a la biblioteca de Cubelles, durant al jornada “Connectant experiències per impulsar la transformació digital i sostenible del turisme”
    L’objectiu de la jornada ha estat connectar les empreses del sector turístic del Garraf-Penedès per identificar reptes, orientats a la digitalització del sector i la sostenibilitat mediambiental.  
    Totes aquestes activitats van acompanyades d’ofertes formatives orientades a les necessitats específiques del miler de socis que té la FEGP, informació que s’obté a través d’un treball de prospecció continuat. A més s’ofereix a les empreses la possibilitat de dissenyar un pla anual.
    Però, com deia al principi, la base és la col·laboració. Per aquest motiu totes les jornades s’organitzen sempre aprofitant el coneixement dels propis socis i impulsant la col·laboració entre les empreses. I tot això es completa amb la defensa conjunta dels interessos del territori a les administracions superiors. Perquè si anem junts som més forts a avancem a més velocitat!

    Ja és a la venda el número 142

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu