Continuem parlant de mobilitat

    Les principals forces sindicals del Garraf i del l’Alt i Baix Penedès, CCOO i UGT i la Federació Empresarials del Gran Penedès (FEGP), vam iniciar el passat 15 de febrer una nova iniciativa per impulsar millores en la mobilitat al Garraf i al Penedès, amb quatre eixos: gestió avançada de la xarxa de vies d’alta capacitat, transport públic i accessibilitat als centres de treball. 

    El motiu d’aquesta acció és la constatació que les demandes que s’han realitzat en els darrers anys han rebut molt poca atenció per part de les administracions competents. Per tant el que pretenem les tres entitats és donar un nou impuls a unes demandes en mobilitat que van estretament lligades a millorar la qualitat de vida de la població i facilitar la creació d’activitat econòmica.
    En aquests sentit, el passat 15 de febrer, la proposta de document es va compartir amb altres organitzacions i administracions locals, amb l’objectiu de consensuar el seu contingut i crear un front comú fort. Ara s’està treballant un document definitiu que serà presentat en breu.
    Per acabar, voldria expressar el meu desacord amb el fet que, a pocs mesos d’unes eleccions, s’anunciïn actuacions amb càrrec a pressupostos futurs, sense tenir en compte el peatge Sitges-Castelldefels de la C32, que va patir novament un augment significatiu a principis d’any.
    Les tres organitzacions continuarem sumant esforços.

    Ja és a la venda el número 142

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu