Les xarxes empresarials de proximitat

  Estem a les portes de la celebració de la Nit de l’Empresa de la FEGP, l’esdeveniment de “business networking” més emportant que es celebra a les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, amb la participació de més de 400 persones.
  Per aquest motiu crec que és un bon moment per parlar sobre les xarxes empresarials de proximitat: fins a quin punt és interessant conèixer el teixit empresarial del nostre entorn? en un món absolutament globalitzat, què ens aporta?

  La resposta és que molt, i així ho demostra el fet que hi hagi un gran nombre d’associacions empresarials territorials a Catalunya. Identificar possibles col·laboradors en l’entorn més proper ens obre oportunitats interessants, perquè la proximitat facilita la complicitat i el compromís. Existeixen nombrosos exemples de relacions professionals molt profitoses que s’han generat d’aquesta manera.
  Però les activitats de networking no serveixen només per arribar a materialitzar col·laboracions, a més són una excel·lent font d’informació i molts cops ja n’hi ha prou amb compartir dificultats o neguits i descobrir que no som els únics que en tenim.
  Dit això, si encara no ho heu fet, us animo a apuntar-vos a la Nit de l’Empresa de la FEGP 2024, que enguany es celebra el proper dia 13 de juny a partir de les 19.00, a l’Hotel Boutique Font de la Canya d’Avinyonet del Penedès. Perquè, a part de fer xarxa empresarial, l’objectiu de l’esdeveniment és principalment passar una bona estona en un entorn espectacular. 

  Ja és a la venda el número 143


   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu