PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Sant Cugat de Sesgarrigues acollirà el dimecres 22 de setembre el 1r Congrés de Networking Neting Catalunya i Aragó

EVENT news, plataforma d'empresaris, professionals liberals, directius i emprenedors organitza el 1r Congrés de Networking Neting Catalunya i Aragó que se celebrarà el proper 22 de setembre a Cal Soler (Masia Torre del Gall) de Sant Cugat de Sesgarrigues.

EVENT news el formen tots els associats catalans i aragonesos membres Neting, un moviment empresarial basat en la confiança que connecta professionals, impulsa negocis i transforma vides a través d’una eina que facilita la captació de clients, les col·laboracions i optimitza el temps invertit.

Els organitzadors són uns ferms defensors del "Networking", una de les millors eines per accelerar les fases inicials de qualsevol acció comercial destinades a la detecció i coneixement de nous potencials clients, així com la recerca de nous col·laboradors i/o proveïdors relacionats amb les activitats empresarials amb els quals poder afrontar negocis de gran envergadura.

El congrés començarà a les 10 del matí i combinarà rondes d'encontres professionals, càpsules formatives i actes socials amb l'objectiu de fomentar el coneixement i la confiança mútua entre els assistents i aplegar el màxim número d'expressions d'interès en les seves activitats per treballar-les en dies successius. L’organització facilitarà una agenda de contactes a cada participant. L’assistència s’ha limitat a un màxim per poder complir amb les restriccions imposades per la Covid.

La participació està oberta a qualsevol professional -associat o no a Neting- que vulgui participar i complimenti el formulari d’inscripció previst a l’efecte. La  data límit és el 15 de setembre.

 

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 112

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu