PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L'FEGP i el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès s’uneixen per col·laborar en l’àmbit del turisme

Els presidents de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Neus Lloveras, i del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, Ramon Riera, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per iniciar un seguit d’accions conjuntes destinades a millorar la divulgació i el foment del turisme mitjançant la gestió, la promoció i el desenvolupament de les activitats que puguin beneficiar la qualitat i la quantitat de l’oferta turística.

L’acord implicarà una millora en la promoció i en l’aplicació de polítiques turístiques coordinades, en la projecció i el desenvolupament de programes i activitats d’interès turístic i el potenciament del sector en aspectes relacionats amb l’allotjament, els serveis complementaris, la restauració i els recursos i atractius del territori.

El president del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, Ramon Riera,  manifestava que “és un goig arribar a aquest tipus d’acord, perquè la col·laboració ens enforteix com a consorci i ens permet arribar molt més lluny. Tenim moltes coses que ens uneixen. El turisme és un motor econòmic  i nosaltres volem ser una eina útil per al territori”,

En el mateix sentit s’expressava la presidenta de la federació empresarial, Neus Lloveras, que apuntava que “si anem junts segur que els resultats seran molts millors. Treballarem plegats per generar més ocupació i activitat econòmica a la comarca, on el turisme és un sector amb molta força a l’Alt Penedès i un model d’èxit”.

La signatura de l’acord suposarà l’inici d’una col·laboració que tindrà vigència fins al 31 de desembre de 2023, prorrogables.

 

 

 

 Ja és a la venda el número 116

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu