PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Freixenet invertirà prop de 30 MEUR en ampliar les caves de Sant Sadurní

Foto: Miquel Monfort

El Grup Freixenet ampliarà les caves de Sant Sadurní d'Anoia amb una inversió de prop de 30 milions d'euros i un increment de capacitat de les instal·lacions del 35%.

Amb aquesta obra, la més important dels últims 20 anys, la companyia abandonarà tres magatzems externs i també preveu eixamplar la producció, amb una nova línia per desgorjar 15.000 ampolles cada hora. La intenció és que aquesta nova àrea, construïda dins el recinte central de Freixenet, estigui operativa el 2024, segons ha detallat aquest dimecres el conseller delegat de la cavista, Pere Ferrer. D'altra banda, els directius de la companyia han celebrat el ritme de vendes d'aquest 2021, en què preveuen superar la xifra rècord de 100 milions d'ampolles.

Freixenet presenta la seva nova campanya nadalenca

La companyia ha presentat aquest migdia de forma oficial la seva nova campanya publicitària “La vida és com la celebres”, protagonitzada pel seu emblemàtic cava Carta Nevada i per la recent llançada Col·lecció de Vins Freixenet. La campanya, d'àmbit internacional, està inspirada en l'estil de vida mediterrani i en la joia de viure. Freixenet vol acompanyar els seus consumidors en els petits i grans moments de la vida i, a més, recordar-los la importància de celebrar plegats.

L’anunci és una expressió de dos moments molt típics de la nostra forma de vida. Per presentar la  nova Col·lecció de Vins Freixenet, s'ha escollit la Costa Brava per mostrar un moment quotidià de celebració en família on els vins Freixenet són els protagonistes que aporten un toc especial a la nostra deliciosa gastronomia mediterrània. En una segona escena es mostra una celebració alegre i elegant amb Carta Nevada a Barcelona que ens recorda que hi ha moments especials que mereixen ser celebrats.

En paraules de Martina Obregón, CMO de Freixenet: “Freixenet és una marca que sempre ha estat fidel al seu ADN, la celebració. La nostra publicitat ha evolucionat per continuar connectant amb els consumidors i acompanyar-los en la celebració dels petits i grans moments de la vida. Celebrem amb cava i també amb vi, per això en aquesta campanya apareix juntament amb Carta Nevada la nova Col·lecció de Vins Freixenet, que destaca per la seva frescor, qualitat i innovació”.

Freixenet celebra aquest any el 80è aniversari de l'emblemàtic cava Carta Nevada, llançat el 1941, sumant vuit dècades d'èxit comercial i mantenint el lideratge a Espanya com el cava més venut (segons dades d'IRI del 2020). Per la seva banda, la nova Col·lecció de Vins Freixenet, llançada internacionalment el 2020 i a Espanya a la primavera del 2021, ha estat un gran èxit comercial a tot el món. Aquest fet justifica que, per primera vegada, els vins de Freixenet coprotagonitzin l'espot de la marca a nivell global.

L’agència creativa que ha ideat la campanya és Lovebite, agència creativa global de Freixenet. La pel·lícula ha estat dirigida per María Gordillo i Gregory Harris i produïda per Agosto. La campanya s'estrena a xarxes socials i mitjans digitals avui 1 de desembre i s'emet a la televisió a partir del 2 de desembre i fins al 6 de gener.

La companyia preveu assolir un rècord històric amb la venda de 100 milions d’ampolles al 2021

La companyia preveu fer un nou rècord històric amb la venta de 100 milions d’ampolles abans de finalitzar l’any 2021. Aquesta xifra mostra el clar lideratge de la companyia que, durant la campanya de Nadal, genera el 30% de les seves vendes anuals a Espanya. De fet, en aquets període de l’any, la companyia reafirma el seu lideratge amb un 20% de la quota de mercat, és a dir, 1 de cada 5 ampolles de cava venudes a Espanya és de la marca Freixenet.

 

 Ja és a la venda el número 116

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu