PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El Grup Bon Preu inaugura un Esclat a Sant Pere de Ribes

Bon Preu va inaugurar ahir un nou supermercat Esclat a la Rambla del Garraf, 2-12, de Sant Pere de Ribes, amb la presència de l’alcaldessa, Abigail Garrido. Des de Bon Preu, van assistir a l’acte el president i director general del Grup Bon Preu, Joan Font, i la directora comercial, Anna Font. A més, també van visitar el nou Esclat diversos proveïdors de proximitat en representació d’empreses del territori com Vallformosa, Embotits Garriga, Patates Piqué i Cafès Novell.

El president i director general del Grup Bon Preu, Joan Font, manifestava en el transcurs de l’acte que “ens fa especial il·lusió obrir el nostre primer establiment a Sant Pere de Ribes i el primer Esclat a la comarca del Garraf. El nostre objectiu és convertir-nos ben aviat en un referent en productes frescos i de proximitat al municipi, oferint un bon servei als millors preus”.

Es tracta d’un establiment que oferirà una amplia varietat de serveis, entre els quals destaca el punt de recollida pels clients que fan la compra online. A més, el segon trimestre de 2022 està previst inaugurar una benzinera EsclatOil per donar servei a Sant Pere de Ribes i a tots els municipis veïns.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, agraïa l’aposta de Bon Preu per Sant Pere de Ribes i destacava els valors i compromisos del grup empresarial en la sostenibilitat i en la proximitat i el Km0, així com la sensibilitat per contractar a persones del municipi i del territori.

Una inversió de 14,5 milions d’euros

El nou establiment té una superfície de venda de 2.465m2 i disposa de 235 places d’aparcament i de 8 places amb carregadors per a vehicles elèctrics.

Bon Preu ha invertit 14,5 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 104 professionals, 40 dels quals són de Sant Pere de Ribes. El passat mes de maig, Bon Preu i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes van signar un conveni de col·laboració en el procés de selecció de personal pel nou establiment. Aquest, posava de manifest la voluntat de treballar de forma conjunta tots aquells aspectes que fomentin l’ocupabilitat del major nombre possible de persones del municipi.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou supermercat de Sant Pere de Ribes s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoficient per estalviar així el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Les instal·lacions es controlen mitjançant un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència energètica, confort i seguretat.  L’establiment disposa d’una instal·lació de plaques fotovoltaiques de 300 kWp.

 

 Ja és a la venda el número 116

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu