PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Apple arriba a Sitges de la mà d’Intecat

Desembre va començar amb una bona notícia per a l’oferta comercial de Sitges. Des d’ara el segell d’Apple té una seu de referència al carrer Major, 47. L’arribada d’Apple a Sitges es produeix mitjançant Intecat, el partner comercial de la companyia tecnològica. Amb la de Sitges ja són 14 les botigues que Intecat ha obert a Espanya: 3 a les illes Balears, 3 a Astúries i 8 a Catalunya.

El nou establiment de Sitges, a tocar del Cap de la Vila, té una superfície de 85 m2, dedicada íntegrament a exposició i venda de l’ampli catàleg de dispositius de comunicació i entreteniment de darrera generació que s’identifiquen amb la icona de la poma.

En l’acte d’inauguració el responsable de màrqueting de la firma local, Max Valls, va destacar que l’equip de professionals que atén aquest nou comerç tecnològic és jove però alhora mostra la major expertesa a l’hora d’assessorar i atendre les consultes dels clients.

L’estrena oficial de l’establiment va comptar amb la benvinguda per part de l’alcaldessa, Aurora Carbonell, que va valorar de manera molt favorable el nou veïnatge de la marca Apple i l’aposta d’Intecat per l’entorn comercial de Sitges.

A més, la inauguració va rebre l’assistència de la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo; la presidenta de NODE Garraf, Rosa Huguet; el regidor de Promoció Econòmica de Sitges, Guillem Escolà; el president de la Cambra de Comerç al Garraf, Àngel Font; el president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Oskar Stöber; el director del mateix Gremi, Alejandro Eguía; el gerent de Sitges Comerç,Jesús Carballo; la representant de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Vinyet Torner; directius del comerç i l’hostaleria de Sitges i professionals dels mitjans de comunicació.

Aquesta és la primera botiga d’Intecat a les comarques del Penedès i el Garraf. Properament obrirà un establiment al centre de Vilanova i la Geltrú, en el què també s’oferirà servei tècnic.

 

 Ja és a la venda el número 116

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu