PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Segura Viudas Brut Rosé, únic cava al Top 10 dels millors escumosos del món segons Effervescents du Monde

Segura Viudas ha rebut recentment importants reconeixements a la qualitat dels seus caves a nivell mundial. Segura Viudas Brut Rosé és l'únic cava inclòs al Top 10 dels millors escumosos del món, publicat recentment per la prestigiosa competició internacional Effervescents du Monde, que també ha atorgat una medalla d'or a aquest elegant cava rosat.

A través d'un cupatge de les varietats de raïm negre Trepat, Garnatxa i Pinot Noir, aquest cava rosat destaca per la seva frescor i aromes afruitades de gerds, grosella i magrana, i pel seu toc llaminer i punt just de dolçor.

Per la seva banda, l'icònic cava del celler Segura Viudas Reserva Heretat ha rebut una alta valoració de 90 punts en un article de la crítica Alison Napjus publicat a la prestigiosa publicació de vins nord-americana Wine Spectator. Segons Napjus, el Reserva Heretat és “un cava elegant, amb delicada base de mineralitat fumada i notes de compota de préssec i gerds”. Finalment, el cava emblemàtic de la marca, Segura Viudas Brut Reserva, ha rebut el 2021 medalles d'or a Mundus Vini, Concours Mondial de Bruxelles i Premis Vinari. Es tracta de rellevants premis a la qualitat dels caves elaborats a l’Heretat Segura Viudas, que compta amb una tradició vitivinícola de més de 800 anys.

En paral·lel als premis, Segura Viudas es renova i aposta pels mitjans digitals per arribar als seus consumidors amb la seva nova campanya digital “Homenatge”, que reforça el seu posicionament de marca “Respecte per les arrels”. La nova campanya convida el públic a reflexionar sobre els hàbits que les persones tenen per relacionar-se amb els altres, ja que defineixen la manera de fer de cadascú. Per això, els moments de qualitat i la tradició són els dos conceptes que millor defineixen Segura Viudas, donant un toc especial al seu cava i fent que tots aquests moments siguin un veritable homenatge.

“La nostra nova campanya 'Homenatge' sorgeix de la relació que hi ha amb els nostres propis consumidors. Per nosaltres, a més, té un significat especial, i fa referència al fet de poder rebre els nostres éssers estimats a casa i tractar-los de la millor manera. Sempre ens han dit que posar una ampolla de Segura Viudas era oferir-los un homenatge, respecte, gratitud per estar compartint aquell moment i l'alegria i el goig de compartir. És per això que vam entendre que on hi ha un Segura Viudas, hi ha un Homenatge. A més, els atributs propis de la nostra marca que són la tradició, la qualitat, l'experiència de molts anys de saber fer excel·lents caves i vins tranquils”, explica la Directora de Màrqueting de Grup Freixenet a Espanya – Gabriela Rivieccio.

La campanya col·loca al centre de la seva estratègia Juan Avellaneda -que ja va col·laborar amb la marca en anys anteriors-, i Sandra Majada -que s'incorpora com a nova amfitriona-, dues persones molt afins als valors i personalitat de Segura Viudas.

Aquesta nova campanya digital estarà a mitjans des de l'1 de desembre i fins a l'11 de gener, amb presència a Video online: Youtube & Plataformes de vídeo, Social media, i formats display de diferents mitjans afins amb el target. Els realitzadors d'aquesta campanya són l'equip d’Havas Creative, la productora és La Joya i el director és Toño Mayor. La central de mitjans és MediaCom.

 Ja és a la venda el número 116

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu