PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

La plantilla d'Affinity Petcare farà vaga el dia 29 per reclamar una millora salarial per a tots els treballadors

La plantilla d’Affinity Petcare (els Monjos) ha decidit plantar-se davant de l’empresa per exigir-li una política salarial digna que garanteixi el poder adquisitiu de totes les persones que hi treballen, després que la direcció hagi rebutjat la proposta d’increments salarials plantejada pel comitè d’empresa.

Per aquesta raó s’ha convocat vaga el dia 29 de desembre per exigir a Affinity Petcare que rectifiqui; si l’empresa no ho fa, es convocarà una nova jornada de vaga per al 12 de gener. CCOO d’Indústria ha donat suport a la convocatòria i ha instat la direcció a asseure’s a negociar amb el comitè d’empresa per trobar una sortida a aquesta situació.

El comitè d’empresa fa temps que denuncia que l’empresa aplica individualment i de manera unilateral les millores salarials, unes millores que no s’apliquen a tota la plantilla i que en el decurs dels darrers anys s’han anat minimitzant i absorbint amb el plus de qualitat, malgrat els elevats beneficis econòmics que ha tingut l’empresa (més de 100 milions els últims 3 anys), segons indiquen des de CCOO. 

Davant d’aquest escenari la plantilla ha dit que "ja n’hi ha prou". El comitè exigeix un acord de millora salarial que sigui d’aplicació per a tota la plantilla, sense fer diferències, per tal que tothom cobri el mateix salari per la mateixa feina.

 Ja és a la venda el número 116

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu