El mensual econòmic del Gran Penedès celebra nou anys i arriba als cent números

     

    PE100 l Durant aquest temps hem entrevistat economistes, brókers, consellers,  alcaldes, regidors, representants turístics, empresarials i del món vitivinícola

    Penedès Econòmic celebra aquest mes el seu novè aniversari i els cent primers números.
    El mensual, un dels pocs econòmics comarcals que s’editen a Catalunya, ha arribat a gairebé una dècada de trajectòria, tot sortejant dificultats i crisis de tot tipus, entre les quals l’econòmica i ara la sanitària, arran de la pandèmia de la Covid-19. Uns temps convulsos, però apassionants, en els quals no hem faltat a la cita per fer arribar als nostres lectors i subcriptors les notícies i entrevistes més rellevants referents al món empresarial, de l’economia i de l’emprenedoria de les nostres comarques. Aquests titulars i entrevistats que trobareu a aquestes pàgines són només alguns exemples de les moltes persones que han passat per les nostres pàgines.

     


    El nostre és un dels pocs mensuals econòmics comarcals


    Nou anys que no han estat gens fàcils per a un mitjà especialitzat, i en els quals s’ha hagut de picar pedra per ser on som, prou reconeguts per les empreses, administracions i institucions oficials com per poder continuar sortint cada mes, i acostar-vos les darreres novetats de les comarques del Penedès i Garraf. A tots agraïm el suport demostrat i els animem a continuar fent-ho en el futur. En uns moments en els quals la premsa local i comarcal han demostrat que és més necessària i consultada que mai pels lectors, cal tenir-ho ben present, tant per explicar les darrerres novetats d’empreses, administracions i institucions, com per anunciar allò que volen transmetre de forma gràfica i visual.
    També agraïm la constància i fidelitat dels nostres col·laboradors que, cada mes, ens envien les seves seccions i opinions i que aporten una gran pluralitat, diversitat i profunditat que són el complement perfecte de l’actualitat que us oferim cada mes.
    Nou anys després, tenim 2.000 subscriptors que ens esperen cada mes, 995 usuaris únics al web www.penedeseconomic.com en el darrer mes, 1.150 sessions i 1.709 visites a pàgines. Un espai virtual que vam iniciar el mateix any que el mensual, el maig de 2011, i que ha anat evolucionant com el seu germà en paper.

     



     

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu