PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Les dues claus de la internacionalització

Vols fer créixer el teu negoci. Tens una pàgina web nova de trinca, neta, moderna i amb uns textos que has treballat molt. Ara vols començar a vendre a l’estranger, o potser ja has començat a fer-ho, però tens una limitació: la mateixa web que era genial per al nostre país, no funciona en un altre. I per què? Doncs perquè no parla l’idioma del teu client potencial.

Quantes vegades has tancat una web i no has acabat comprant el producte perquè no estava en català o en castellà? O pitjor encara: quantes vegades has anat a parar a una web, però les descripcions estaven fetes en un idioma estrany, resultat d’un traductor automàtic com el de Google?

Llegeix més...

Escriu per convèncer els teus clients

Els continguts del teu web són avorrits? Et costa connectar amb els teus clients? La gent no entén a què et dediques perquè la teva comunicació és poc clara?

El copywriting (o creació de continguts) és la teva solució. Aquest tipus de redacció persuasiva és una eina molt poderosa de màrqueting que desperta l’interès dels teus lectors pel que fas, els convenç que els pots ajudar i, de passada, incrementa les teves possibilitats de venda.

Llegeix més...

La teva empresa encara no té un blog?

Fa un temps ens semblava que això d’escriure un blog era cosa de quatre egocèntrics o d’uns addictes a la tecnologia que tenien més temps que ningú per dedicar-lo a escriure les seves vivències a les xarxes. Però el món ha canviat. Google va arribar a les nostres vides i Google ens diu com hem de dur el nostre negoci. Perquè sense blog no hi ha clients. O com a mínim, no n’hi ha tants, i de nous.

Llegeix més...